Κατεβάζει «ρολά» το ΣΔΟΕ φέτος το καλοκαίρι!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

884sdoe“Δεν υπάρχει οργανωμένο κράτος για να πραγματοποιήσει τους προληπτικούς ελέγχους το καλοκαίρι”, παραδέχτηκε ο διευθυντής της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΣΔΟΕ Θεόδωρος Φλωράτος, μιλώντας στο ραδιόφωνο του “Alpha 989”,

Όπως είπε, υπάρχει ελλιπή στελέχωση του ΣΔΟΕ καθώς παραμένει ανικανοποίητο εδώ και έναν χρόνο το αίτημα για ενίσχυση του μηχανισμού με 300 ελεγκτές.

“Όποιον και να μας φέρουν εδώ θα τον διδάξουμε, είμαστε και δάσκαλοι εδώ μέσα. Σε εβδομαδιαία βάση και τους ελεγκτές που έχουμε τους ενημερώνουμε” είπε χαρακτηριστικά. Ξεκαθάρισε ότι “παρέμβαση δεν γίνεται, ας μας φέρουν κι άλλους υπάλληλους εδώ να δείτε πώς θα γίνουν οι δουλειές”, είπε ωστόσο ότι “σαν υπάλληλος εγώ – ως διευθυντής- και όλοι οι υπόλοιποι υπάλληλοι, δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε τις πολιτικές αποφάσεις”.

“Υπάρχει μεγάλη εισπραξιμότητα, στο 70% σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε. Με τη λίστα Λαγκάρντ επίσης πάμε πάρα πολύ καλά. έχουμε δικαιωθεί πλήρως στη θέση ότι δεν έπρεπε να ελεγχθεί μόνο από τις εγγραφές της. Η υπόθεση της λίστας προχωράει με την εποπτεία των οικονομικών εισαγγελέων όπως πρέπει- βγαίνει περίπου 1 εκατ. ανά έλεγχο” είπε χαρακτηριστικά και ανέφερε ότι “ελέγχθηκαν και μηδενικοί λογαριασμοί που έδειξαν 13 εκ ευρώ”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ