Πήρατε το …μήνυμα Ραγιάδες;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
erd
 
Την ώρα που εδώ έχουν καταντήσεις τους ήωρες Ικαρούς μας σε επαίτες μέρα με τη μέρα η τουρκική πολεμική μηχανή ενισχύεται όλο και περισσότερο. Σε μια εντυπωσιακή τελετή που έγινε την Τρίτη στην Άγκυρα, ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και
 
 

ο πρόεδρος της γειτονικής χώρας Αμπντουλλάχ Γκιουλ παρουσίασαν το νέο όπλο τους: Τα επιθετικά ελικόπτερα «ATAK», τα οποία κατασκευάστηκαν εξολοκλήρου στην Τουρκία από την τουρκική αεροπορική βιομηχανία.
Μόλις τον περασμένο μήνα η τουρκική αεροπορία παρέλαβε ένα νέο αεροσκάφος από την γαλλική Airbus με μεγάλη επισημότητα στην αεροπορική βάση του Καϊσερί και χθες 10 Ιουνίου, οι ένοπλες δυνάμεις της γειτονικής χώρας ενισχύθηκαν ακόμα περισότερο, με την παραλαβή νέων ελικοπτέρων «ΑΤΑΚ» σε μια ενυπωσιακή τελετή στην Άγκυρα.
chopa2
Ο Ερντογάν και ο Γκιουλ, δεν αρκέστηκαν να παραβρεθούν στην παρουσίαση των νέων επιθετικών ελικοπτέρων αλλά φόρεσαν και στολές… Top Gun και μάλιστα μπήκαν στο κόκπιτ ενός από τα «ΑΤΑΚ» ποζάροντας για αναμνηστικές φωτογραφίες.
chopa3
Οι επικεφαλής της τουρκικής πολιτικής ηγεσίας στις φωτογραφίες τους ίσως θέλησαν να περάσουν ένα μήνυμα για τις μελλοντικές εξελίξεις. Ο Ερντογάν κάθισε πίσω, στη θέση του βοηθού χειριστή παραχωρώντας στον πρόεδρο Γκιουλ τη θέση του χειριστή. Κάποιοι στην Τουρκία σχολίασαν ότι η φωτογραφία μπορεί να αποτελεί προάγγελο πολιτικών εξελίξεων αφού εικάζεται ότι ο Ερντογάν θα επιχειρήσει να μεταπηδήσει στην προεδρία της δημοκρατίας παραχωρώντας τη θέση του στον Γκιουλ
chopa4
Γελαστοί και ευδιάθετοι οι δύο άντρες παρουσίασαν μια εικόνα συνεργασίας και σύμπνοιας μεταξύ τους, ενώ οι χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν με καυστικότητα τις φωτογραφίες των δύο ισχυρών αντρών της Τουρκίας.
chopa5
Μεταξύ των σχολίων κάποιοι έγραψαν ότι νόμιζαν πως πρόκειται για photoshop, για την φωτογράφιση των αντρών στο πιλοτήριο, ενώ άλλοι έγραψαν με απορία «πίσω κάθισμα» (!), για την θέση του Ερντογάν ως βοηθού χειριστή στο ελικόπτερο!
chopa6
chopa7
chopa8
chopa9
chopa10
chopa11
chopa12

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ