Τι εννοούσε ο τ. υπουργός λέγοντας στον Παπαχρήστο ότι "Δεν ξέρεις τι μου χρωστά εμένα ο Σαμαράς";;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ερωτηματικοΚύμα συνωμοσιολογίας έχει ξεσπάσει μετά το χθεσινό άρθρο του Παπαχρήστου στα Νέα σχετικά με τον καρατομημένο υπουργό που “ο αχάριστος Σαμαράς του χρωστούσε πάρα πολλά”. Αλλά παρ’ όλα αυτά, τον τελείωσε.

Οι φημες και τα σενάρια φούντωσαν όταν ο τ. υπουργός, μετά την δημοσιοποίηση του άρθρου, φέρεται να πέρασε την πίσω πόρτα του Μαξίμου για “συνεννοήσεις”. Εκεί έγινε το έλα να δεις σχετικά με το “τι χρωστά ο Σαμαράς στον πρώην υπουργό”.

Τα πράγματα όμως είναι εξαιρετικά απλά. Πολύ πεζά και λυπόμαστε που θα απογοητεύσουμε τους σεναριογράφους, που επιμένουν να εθελοτυφλούν στο…

προφανές: Μα ο τ. υπουργός ήταν αυτός που διεμβόλισε το τ. κόμμα του για να έλθει στη ΝΔ του Σαμαρά, προκαλώντας κατά πολλούς την απώλεια κοινοβουλευτικής εκπροσώπησης στις εκλογές που ακολούθησαν! Όπου οριακά το κόμμα εκείνο έμεινε εκτός βουλής, ανοίγοντας τον δρόμο για την συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου – Τσιριμώκου! Απορούμε πραγματικά με αυτούς που δεν καταλαβαίνουν πόσο τεράστια υπηρεσία ήταν αυτή προς τον νυν πρωθυπουργό και ψάχνουν την απάντηση σε τερατολογίες!

Είναι σαν αυτούς που βλέπουν κάτι παιδιά τύπου Προβόπουλου να ρημάζουν τα πάντα εξόφθαλμα, αλλά αυτοί ψάχνουν να βρουν μήπως “υπάρχει κάποια εβραϊκή ρίζα στην προγιαγιά” για να γουστάρουν. Δεν τους φτάνει το προφανές. Αυτό μας έχει φάει, έτσι ξεπλένονται τα φυντάνια της σημιτικής διακυβέρνησης εδώ και δύο δεκαετίες…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ