Ξαφνικός(;) έρωτας Βενιζέλου -Αδώνεως

adonis-venizelos-660
 
 
Τι κρύβει άραγε ο ξαφνικός έρωτας Βενιέλου-Αδωνι μετά την αποπομπή του από την κυβέρνηση; Πάντως δεν εξηγείται  η δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες παρέμβασή του υπέρ του τέως

 
υπουργού Υγείας. Η πρώτη ήταν την επομένη του ανασχηματισμού όταν τον πήρε ο ίδιος τηλέφωνο, για να του πει ότι δεν είχε ζητήσει την απομάκρυνση του από το υπουργείο.
Χθες στη σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή Βενιζέλου, Σταμάτη, Λοβέρδου και Μητσοτάκη για τις απολύσεις των διοικητικών υπαλλήλων των πανεπιστημίων, σε κάποια στιγμή έντασης ο κ. Μητσοτάκης είπε στον Ανδρέα Λοβέρδο. «Εχουμε καταφέρει να τηρήσουμε το πλάνο μας και να έχουν φύγει 4.000 από το δημόσιο, δεν γίνεται να μπλοκάρουμε την όλη προσπάθεια για 300 άτομα».
Εκείνη τη στιγμή πετάχτηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και απάντησε: «Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως ο Αδωνις ήταν αυτός που έσωσε την κατάσταση με τους 3.000 που έφυγαν από το χώρο της Υγείας». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδειξε να συναινεί αλλά ο Δημήτρης Σταμάτης που ήταν παρών, παρέμεινε σιωπηλός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ