Τι θα κάνει ο Τέρενς Κουίκ στην Κομοτηνή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

t-kouik-o-i-tragakis-me-prosevale-stin-olomeleia-telika-dikaiothika-1-315x236
 
 
Στην συνάντηση εργασίας που διοργανώνει ο απερχόμενος ΑΜ-Θ Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης, με θέμα το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Πρόγραμμα Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης 2014-2020, θα παραβρεθεί την Δευτέρα (16.06.2014) ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, ο οποίος είναι εκλεγμένος Περιφερειακός σύμβουλος του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, του οποίου ηγείται. Η συνάντηση εργασίας θα
 

 
πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου στην Κομοτηνή.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο Τέρενς Κουίκ είπε: «Η προεκλογική περίοδος τελείωσε κι αρχίζει ήδη η δουλειά μας, με αποκλειστικό γνώμονα τα συμφέροντα των κατοίκων, αλλά και όσων δραστηριοποιούνται οικονομικά στους πέντε νομούς της ΑΜ-Θ Περιφέρειας. Ένα από τα βασικά αιτούμενα είναι η Ανάπτυξη σε όλους τους τομείς. Μαζί με τους συνεργάτες μου θα ακούσουμε με πολλή προσοχή τι έχει να μας πει ο απερχόμενος Περιφερειάρχης Άρης Γιαννακίδης. Όπως έλεγα και προεκλογικά, πρέπει να υπάρχει συνέχεια στην Διοίκηση και στα έργα της Περιφέρειας. Βαρέθηκε ο κόσμος, κάθε φορά μετά από Εκλογές, να ακούει ότι ο νικητής, μονίμως, παραλαμβάνει «καμένη γη» από τον ηττημένο.
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι εκχωρούμε και «λευκή κάρτα» στον απερχόμενο Περιφερειάρχη για τετελεσμένα και προαποφασισμένα. Είναι σαφές, ότι ο Συνδυασμός μας – φαντάζομαι και άλλοι – έχει ορισμένες διαφορετικές προτεραιότητες, που πηγάζουν και από τις πολιτικοοικονομικές μας θέσεις. Εμείς, για παράδειγμα, δεν μπορούμε να αποδεχτούμε το οτιδήποτε, που να έχει έστω κι ένα ελαφρύ «μνημονιακό άρωμα».
Εξάλλου, τόσο ο προεκλογικός μου λόγος, όσο και οι κοινοβουλευτικές μου παρεμβάσεις, δίνουν ένα σαφές στίγμα του τι θέλουμε για την ΑΜ-Θ και το τι αποκλείουμε χωρίς συζήτηση, όπως για παράδειγμα: ΕΟΖ, ορυχεία χρυσού, LNG, Στρατόπεδα Λαθρομεταναστών κλπ.» Σε ερώτηση δημοσιογράφου, εάν θα θέσει ζητήματα Προξενείου, ο Τέρενς Κουίκ απάντησε: «Να μην μπερδεύετε τα σημαντικά ζητήματα της Θράκης, σαν κι αυτά που θα συζητηθούν αύριο στην Περιφέρεια και που είναι καθαρά ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, με τις αντεθνικές δράσεις του Προξενείου, που έχουν να κάνουν με την εξωτερική πολιτική της Άγκυρας στην Θράκη, τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή και που είναι αρμοδιότητας του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών.
Όπως ξέρετε, αυτό το μείζον εθνικό θέμα, που έχει να κάνει με την δράση του τουρκοπράκτορα Προξένου, είναι μια από τις βασικές μου προτεραιότητες, αλλά σε άλλο επίπεδο». Μετά την Κομοτηνή, ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφτεί την Ξάνθη, ενώ είναι ανοικτό, ακόμη, το πρόγραμμά του για συνάντηση εργασίας στην Καβάλα με στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά και του Περιφερειακού Συνδυασμού, του οποίου είναι και Επικεφαλής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ