Η κυβέρνηση επιμένει…

wpid 20140617105301

Πολύς ο λόγος για το ποιος… ώριμος πολιτικός – υποστηρικτής του αναχρονισμού και της γραφειοκρατίας – θα επιλεγεί από την κυβέρνηση Σαμαρά που ξεπουλά ακόμα και κομμάτια της ελληνικής γης, να είναι ο επόμενος Πρόεδρος Ελληνικής Δημοκρατίας.
Οι παλαιοκομματικοί, λοιπόν, σε συνεργασία με όψιμους κοινοβουλευτικούς… σωτήρες στον ρόλο των ανεξάρτητων, επιδιώκουν να κάνουν διαχρονική την εκλογή ενός ανεύθυνου σε ρόλο παλιού πολιτικού.
Ε, όχι, λέμε! Είναι ντροπή, είναι απαράδεκτο, είναι ανήθικο, είναι εξευτελιστικό να διατηρηθεί ο θεσμός του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας χωρίς αρμοδιότητες.
Και για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα για όσους αποχωρούν ή διαγράφονται από κοινοβουλευτικές ομάδες, τονίζουμε ότι «δεν είναι ανεξάρτητοι αυτοί οι πολιτικοί, δεν τους ανήκει αυτή η λέξη. Ανεξάρτητος σημαίνει να είναι κανείς από την αρχή συνεργαζόμενος έτσι με κάποιο κόμμα, αφού, δυστυχώς, η ισχύουσα νομοθεσία δεν δίνει τη δυνατότητα να εκλεγεί μεμονωμένα».
Η πατρίδα, όμως, χρειάζεται νέους και νέες στην πολιτική και στα κοινά που να έχουν φωτισμένο νου και σμιλεμένη ψυχή για ν’ αγωνιστούν συλλογικά και υπεύθυνα με γνώμονα πάνω απ’ όλα το εθνικό συμφέρον.
Έτσι, μόνο, θα διασωθεί η Ελλάδα για να μπορούν να κάνουν κουμάντο οι Έλληνες και όχι οι ανεξέλεγκτα απρόσκλητοι που μας ήρθαν και που δυστυχώς εξακολουθούν να έρχονται. Και για να μην κατορθώσουν οι απανταχού εχθροί της Ελλάδος να μας κάνουν μειοψηφία ως λαό στη χώρα μας, ας σηκώσουμε το ανάστημά μας όσο είναι καιρός.
Αυτή η κυβέρνηση πρέπει να… φύγει!
http://eparxiakofos.gr/ellada-kindinevi-ke-kivernisi-epimeni-sta-ischionta/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ