ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟΥ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΣΥΓΧΡΟΝΟ "ΜΑΡΑΚΕΣ" Η ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ.

islam slaveryΗ λαθροδιακίνηση από τα νησιά προς την Αθήνα (όπου Αθήνα βλέπε Πλ. Βικτωρίας) καλά κρατεί.

Καθημερινά σχεδόν η Πλ. Βικτωρίας και οι πέριξ αυτής δρόμοι Αριστοτέλους, Δεριγνύ, Αχαρνών, Ιθάκης, Καλύμνου, Κεφαλληνίας, Γ’ Σεπτεμβρίου γεμίζουν από άρτι αφιχθέντες λαθρομετανάστες.

Τα διαμερίσματα «ξενοδοχεία» των λαθρομεταναστών ανθούν. Οι γνωστοί στις Αρχές λαθροδιακινητές το ίδιο.

Οι Αστυνομικές Αρχές των νησιών συνεχίζουν και χορηγούν αφειδώς τα γνωστά 30-ήμερα έγγραφα στα οποία ουσιαστικά ενημερώνουν τους λαθρομετανάστες ότι μέσα στις 30 αυτές ημέρες θα πρέπει να έχουν εγκαταλείψει των χώρα!!! Αναρωτιέται κανείς πρώτον πώς θα εγκαταλείψουν την χώρα (με εθελούσια επαναπροώθηση στις χώρες τους; Εδώ γελάνε!!!) αφού δεν μπορούν να ταξιδεύσουν σε άλλη χώρα μιας κι έχουν «σφραγιστεί» με το «χώρα εισόδου Ελλάς», δεύτερον πού θα τους βρουν να τους πιάσουν στην χοάνη της Αθήνας την 31η ημέρα αφού στην δήλωση προσωρινού τόπου κατοικίας δέχονται ν’ αναγράφεται Αθήνα, Πλ. Βικτωρίας, Αχαρνών ή κάτι τέτοιο, τρίτον γιατί δεν τους κρατούν στα νησιά για 30 ημέρες και μετά δεν τους επαναπροωθούν.

Το κράτος συνεχίζει να παίρνει μέρος – κι εν πολλοίς να το δημιουργεί – σ’ αυτό το θέατρο του παραλόγου με μόνους χαμένους τους κατοίκους των ήδη προ πολλού γκετοποιημένων περιοχών μας.

Νισάφι πια! Το παιχνιδάκι αυτό δεν το ανεχόμαστε πια!

Θα προχωρήσουμε με μηνυτήριες αναφορές και αγωγές και τότε θα δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκος.

Αυτά προς το παρόν.

ΥΓ. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από μια «συνηθισμένη» ημέρα της Πλ. Βικτωρίας με ημερομηνία 13/6/2014.

Επιτροπή Κατοίκων Αγγελοπούλου – Πλ. Βικτωρίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ