Ο Μιχαλολιάκος ανέβαλε την απολογία της γυναίκας του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

zaroulia
 
 
Εμπλοκή στην απολογία της Ελένης Ζαρούλια σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά, καθώς ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Νίκου Μιχαλολιάκου κατέθεσε αίτηση εξαίρεσης σε βάρος των

 
ανακριτριών και του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου. Το αποτέλεσμα ήταν η απολογία της Ελένης Ζαρούλια να μετατεθεί για τις 25 Ιουνίου προκειμένου το Δικαστικό Συμβούλιο να αποφασίσει αν οι ανακρίτριες πρέπει να εξαιρεθούν από τη διαδικασία.
Αφορμή οι καταγγελίες του Αλέξη Κούγια, ότι ζητήθηκε από τον εντολέα του Στάθη Μπούκουρα να καταθέσει σε βάρος των υπολοίπων κατηγορουμένων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, για να έχει ο ίδιος ευνοϊκή ποινική μεταχείριση.
«Εάν ζούσε σήμερα ο Βολτέρος είναι βέβαιο ότι μετά τον περιοριστικό όρο που επέβαλλαν οι ανακρίτριες και εισαγγελέας θα ζητούσε ο ίδιος την εξαίρεσή τους υπενθυμίζοντάς του τη διαχρονική ρήση ”διαφωνώ με αυτό που λες αλλά θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαιώμά σου να το λες”».
Αρμόδιο για την τύχη του αιτήματος εξαίρεσης είναι το δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα συνεδριάσει σε λίγες ημέρες. Μέχρι τότε οι ανακρίτριες δεν μπορούν να προβούν σε καμία ανακριτική πράξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ