Το θράσος Κωστόπουλου σε όλο του το μεγαλείο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

peko
 
Λίγες ημέρες πριν κλείσει η τηλεοπτική σεζόν για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Mega, «Πρωινό mou», το Μεγάλο κανάλι έκανε πάρτι το απόγευμα της Τετάρτης για να το… γιορτάσει.
Εκεί, οι τηλεοπτικές κάμερες συνάντησαν τον οικοδεσπότη της πρωινή ζώνης, Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος μίλησε για όλα ξεκαθαρίζοντας ότι

 
αυτό που τον ενδιαφέρει για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν είναι μια βραδινή εκπομπή – δεν είναι η πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα που ο παρουσιαστής εκφράζει την «ανακούφισή»  που ολοκληρώνεται η σεζόν
«Καλά ήταν. Έκανα ψυχοθεραπεία, τελείωσε. Τώρα θέλω να κάνω αυτά που έκανα μια ζωή, να χτίσω κάτι. Δεν έχω μέλλον ως υπάλληλος ενός καναλιού. Το έχουνε βουλώσει αυτοί που έκαναν τον πονηρό στην αρχή, που έλεγαν τι ξεφτίλα είναι που κάνω πρωινό και μετά η μισή Ελλάδα ήθελε να κάνει πρωινό», είπε ο παρουσιαστής και συνέχισε: «Είμαι συγκινημένος που φεύγω, θα ήθελα να μπορούσα να κάτσω αλλά δεν μπορώ. Τα πράγματα στο Πρωινό mou ήταν δεδομένα. Δεν είχαμε link, δεν είχαμε και άλλα πολλά πράγματα. Ήμασταν one man show και ότι κάτσει έκατσε».
Χείμαρρος ο παρουσιαστής πρόσθεσε: «Αν δεν κάνω λάθος, είναι η δεύτερη σε τηλεθέαση ζωντανή εκπομπή στην Ελλάδα μετά του κυρίου Λιάγκα, καλύτερη από όλες των καναλιών σας».
Όσο για το αν βρίσκεται σε συζητήσεις με το κανάλι και σε τι εκπομπή αφορούν; «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε συζήτηση με το κανάλι αν θα γίνει βραδινό. Θα μου ανακοινώσουν οι άνθρωποι αν έχουν χώρο, μπάτζετ».
Τέλος, αναφέρθηκε και στο πώς θα καλυφθεί η απουσία του από το Πρωινό: «Το κανάλι ψάχνει να δει τι θα κάνει στο πρωινό του. Γιατί εγώ αν έμενα έτσι νομίζεις θα ήταν πάλι; Θα ασχολιόμουν εγώ με αυτούς που ασχολούμουν; Δεν μου πάει. Ποτέ στη ζωή μου δεν έκανα αυτό που έκανε ένας άλλος. Το Βράδυ το έκανα μόνο εγώ. Το βράδυ διαλέγεις όποιους γουστάρεις, το πρωί είναι αλλιώς»
Υ.Γ συνεχίζει να δουλεύει τον κόσμο αντί να είναι σε κάποιο κελί ο καταστροφέας γενεών Ελλήνων και φυσικά των εργαζομένων στις εταιρείες του…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ