Κάποιοι ξενοδόχοι τρελάθηκαν ή είναι σαμποτάζ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

booking6
 
Το καλό κλίμα που έχει δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα στον τουρισμό προσπαθούν να δυναμιτίσουν απατεώνες που βρίσκουν έδαφος για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος των επισκεπτών της χώρας.
Αυτό που προσπαθούν να εκμεταλευθούν οι κάθε είδους επιτήδειοι είναι η αυξημένη ζήτηση και η σχεδόν 100% πληρότητα που παρουσιάζεται φέτος το καλοκαίρι στην Ελλάδα, και ειδικά στην Αθήνα, καθώς με ένα απλό ψάξιμο στις ηλεκτρονικές πλατφόρμες βρίσκει κανείς δωμάτιο σε

 
ξενοδοχείο δύο αστέρων προς 800 ευρώ τη βραδιά!
Εκτός του ότι είναι εξωφρενικό, καθώς δεν δικαιολογείται από τις παροχές, είναι και παράνομο, αφού δεν προβλέπεται από το νόμο να τιμολογείται δωμάτιο ξενοδοχείου που έχει χαρακτηριστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες ως δύο ή τριών αστέρων σε τέτοιες τιμές.
Αναζητώντας διαθέσιμο δωμάτιο στην πλατφόρμα booking.com, μια από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως, βρήκαμε ελάχιστα διαθέσιμα δωμάτια.
booking6
Τα μεγάλα ξενοδοχεία, ειδικά όσα ανήκουν σε καταξιωμένες αλυσίδες με διεθνή παρουσία, οι τιμές είναι λογικές. Για παράδειγμα, μπορεί τα 350 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο τη βραδιά να φαίνεται πολύ ακριβό στους περισσότερους, είναι όμως μια τιμή που περιμένεις να ακούσεις όταν μιλάμε για ξενοδοχεία βελινεκούς της «Μεγάλης Βρετανίας» ή του «Χίλτον».
booking1
Όταν όμως μιλάμε για το δίκλινο δωμάτιο του ξενοδοχείου «White Lotus Hotel» που «βρίσκεται σε απόσταση μόλις 50μ. από το σταθμό Μεταξουργείο», όπως αναφέρει η περιγραφή του στην πλατφόρμα και το οποίο δεν χαρακτηρίζεται με κανένα (!) αστέρι, τότε τα 2.700 ευρώ που ζητούνται για τις δύο νύχτες της Παρασκευής και του Σαββάτου (27-28/6), πρόκειται σαφώς για κερδοσκοπία.
booking5
booking4
Αυτή δεν είναι η μοναδική περίπτωση, ώστε να απομονωθεί και να αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα. Δυστυχώς, παρόμοιες «τελευταίες προσφορές» βρήκαμε ακόμα στο «Hotel Katerina» που επίσης βρίσκεται στο Μεταξουργείο, είναι τριών αστέρων και διαθέτει το δίκλινο δωμάτιο για μία νύχτα στην τιμή των 800 ευρώ!
booking2
Η περίπτωση του «Hotel Des Roses» δεν είναι πολύ διαφορετική: Πρόκειται για ξενοδοχείο δύο αστέρων, που βρίσκεται στην Κηφισιά, κοντά στο σταθμό του ηλεκτρικού, όπως αναφέρει η περιγραφή του, και προσφέρει το δωμάτιο για 950 ευρώ τη βραδιά!
booking3
Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ