Στις 7 Ιουλίου θα συνεδριάσει το πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ…Δεν το άφηναν να πάνε για κανένα μπανάκι;;;

πασοκΣτις 7 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου, όπου ο Βενιζέλος αναμένεται να παρουσιάσει την πορεία προς το συνέδριο ανασυγκρότησης και ανασύνταξης του ΠΑΣΟΚ, καθώς επίσης και την ομάδα επαφής για την ανασυγκρότηση της κεντροαριστεράς. Επιπλέον, το Σάββατο 12 Ιουλίου θα συνεδριάσει η Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.

Με στελέχη της Χαρ. Τρικούπη να επισημαίνουν, ότι παραμένουν οι οδηγίες του κ. Βενιζέλου για “όχι χαλάρωση”, τήρηση των προαπαιτούμενων αλλά, παράλληλα, όπου μπορούν να επιδιώκονται και να γίνονται αλλαγές προς το καλύτερο, στο πλαίσιο της “προοδευτικής σταθερότητας”, ο κ. Βενιζέλος έδωσε εντολή στο επιτελείο του κόμματος που παρακολουθεί το κυβερνητικό έργο να έχει συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη και τον υπουργό Εργασίας, Γιάννη Βρούτση, σχετικά με το θέμα των δόσεων για τα ασφαλιστικά ταμεία και την εφορία, καθώς επίσης και για το εάν μπορεί να υπάρξει πρόγραμμα εθελουσίας για όσους είναι άνω των 50 σε διαθεσιμότητες.

Επιπλέον, την ερχόμενη Πέμπτη θα συνεδριάσει ο Τομέας Ενέργειας του ΠΑΣΟΚ, με βάση τις εξελίξεις σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις, μεταξύ άλλων και για τη “μικρή ΔΕΗ”, ενώ ο κ. Βενιζέλος ζήτησε από τον Τομέα Οικονομίας, μαζί με τα κοινοβουλευτικά στελέχη, να προετοιμάσουν συνολική δέσμη προτάσεων του ΠΑΣΟΚ, για αλλαγές στη φορολογία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ