Ιστορική δηλωση του Ιρανού θρησκευτικού ηγέτη, θα πρεπει να αφυπνίσει τον λαο του Ισραηλ εναντια στην διεφθαρμένη ηγεσία του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140629-120248-43368618.jpg«Αναμέτρηση ανάμεσα στην ανθρωπιά και την ωμότητα των βαρβάρων», είναι η ιρακινή κρίση σύμφωνα με τον ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ.
Οπου βαρβαρότητα ειναι η φασιστικη Τουρκία και οι τουρκόφρονες συνεργάτες του σφαγέα Χουσειν. Με χρηματοδότες την αυτοκρατορία του κακού, Σ. Αραβία και Καταρ. Οι οποίοι χρηματοδοτούν και υψηλόβαθμα στελεχη της Ισραηλινής κυβέρνησης, προκειμένου να διατηρούν το μίσος ανάμεσα στο Ισραηλ και την Περσία, ωστε να εξυπηρετούν τους δόλιους
στόχους τους ακυρώνοντας τον “μέγα ανταγωνιστή”. Το ιδιο συμβαινει και στις ΗΠΑ, οπου το καθεστώς Κλίντον εχει μετατραπεί σε βραχίονα των βαρβάρων επιδιώξεων Τουρκίας – Καταρ – Σαουδαραβων, σε τέτοιον βαθμό ωστε εγκέφαλοι τρομοκρατικών επιθέσεων να φυγαδεύονται νυχτα. Με πρόσχημα “εθνικά θέματα υψίστης σημασίας”!
Τωρα που η βαρβαρότητα πεταξε το προσωπείο της, ΗΠΑ και Ισραηλ θα πρεπει να επιλέξουν εαν θα υπηρετήσουν το δίκαιο ή τις συμμορίες ΛΑΔΩΜΕΝΩΝ καθαρματων που δρουν στις χωρες τους.
Ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης υποστήριξε ότι δεν πρόκειται για πόλεμο ανάμεσα σε σουνίτες και σιίτες, αλλά για μία διαμάχη ανάμεσα σε εκείνους που υποστηρίζουν την τρομοκρατία και εκείνους που είναι αντίθετοι σε αυτοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ