Παππάς: Ας αφήσουν τα παραμύθια περί μεγάλου συνασπισμού ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Ότι επιχειρεί «πολιτική συσκότιση» μετά περί συνεργασίας ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει το κυβερνών κόμμα ο Νίκος Παππάς, διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
22E5A890CB04C113C0708B07A9FE202D
 
 
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», ο κ. Παππάς είπε χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ με την πρόταση περί μεγάλου συνασπισμού μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που διατυπώνουν στελέχη της επιδιώκει να συσκοτίσει την ουσία της εφαρμοζόμενης πολιτικής, να αποκρύψει ότι η ΝΔ έχει προωθήσει, δεσμευτεί και υπογράψει ένα σύνολο μέτρων που
 

 
κάνουν το μνημόνιο καθεστώς και ζητά την ατσάλινη εφαρμογή του».
«Τώρα τείνουν το χέρι στον ΣΥΡΙΖΑ για να διαπραγματευτεί μαζί τους το χρέος. Όμως το ύψος του χρέους δεν ήταν ποτέ η αιτία αλλά η δικαιολογία για να εφαρμοστούν αυτές οι πολιτικές. Ακόμα και αν μας κουρέψουν το χρέος και επιμείνουμε σε αυτές τις πολιτικές, βάζουμε τα θεμέλια της νέα ύφεσης» συνέχισε ο Νίκος Παππάς.
«Ξετυλίγεται μια προσπάθεια ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει κεντρώος και να λειάνει τις θέσεις τους και να είναι απομονωμένος όσον αφορά τις συμμαχίες. Είναι ένας κίνδυνος που πρέπει πάση θυσία να αποφύγει η Αριστερά» δήλωσε ο Νίκος Παππάς που πρόσθεσε πως πρέπει να υπάρξει εμβάθυνση στο ριζοσπαστισμό και ο ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ να καταστήσει τη πρότασή του πλειοψηφική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ