Μπαίνει εισαγγελέας στο Μετσόβιο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

EÐÅÔÅÉÏÓ ÅÎÅÃÅÑÓÇÓ ÐÏËÕÔÅ×ÍÅÉÏÕ
 
 
Εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τη λειτουργία του Εθνικού Μετσόβιο Πολυτεχνείου, διέταξε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Παναγιώτα Φάκου.
Η εισαγγελική παρέμβαση αφορά δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία παραμένει κλειστή η είσοδος του ιστορικού ιδρύματος και παρεμποδίζονται όσοι επιχειρούν να
 
 

 
εισέλθουν στους χώρους του.
Η έρευνα θα διενεργηθεί από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπύρο Παππά, ο οποίος έχει εντολή να διακριβώσει αν στην υπόθεση του Πολυτεχνείου προκύπτει η διάπραξη αδικημάτων και ειδικότερα του αδικήματος της παράνομης βίας.
Στον αέρα το εξάμηνο
Οι φοιτητές βρίσκονται μια ανάσα από το να χάσουν το εξάμηνο, μετά τη νέα αιφνιδιαστική απόφαση που πήραν χθες οι διοικητικοί υπάλληλοί του ΕΜΠ για συνέχιση της απεργίας τους και για αόριστο χρονικό διάστημα. Στην γενική συνέλευση πήραν μέρος 40 άτομα, τα 27 των οποίων είπαν «ναι» στη συνέχιση της απεργίας.
Σήμερα οι Κοσμήτορες και τα μέλη της διοίκησης του Πολυτεχνείου θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ενώ όπως επισημαίνουν μέλη της διοίκησης του Ιδρύματος, εάν άρχιζαν αύριο τα μαθήματα στο Ίδρυμα, πιθανότατα θα τελείωναν ως την 1η Αυγούστου, καθώς το εξάμηνο πρέπει να τελειώσει ως τις 31 του ίδιου μήνα για να αρχίσει το επόμενο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ