Το Αύριο Μας Ανήκει !

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140702-185247-67967213.jpgΤου Κρίτωνος
Στον πλανήτη αυτό, υπάρχουν οι ενεργειακές προοπτικές που πραγματικά, θα μπορούσαμε να οδηγηθούμε σε ένα παράδεισο για την ανθρωπότητα.
Η πυρηνική σύντηξη μπορεί να προσφέρει αυτή την λύση, με αυτή μπορούμε να έχομε άφθονη, ασφαλή και καθαρή ενέργεια.
Άπειρη ενέργεια για την ανθρωπότητα, σημαίνει δωρεάν ενέργεια για όλους, η ανάπτυξη θα χτυπάει ατέλειωτα “ταβάνια” ….οι δυστυχίες και οι αρρώστιες τελειωμένες για την ανθρωπότητα και μπροστά μόνον η……….
ευημερία …….
Κάποιοι πετρελαιάδες όμως για να γεμίζουν την τσέπη τους, “επεμβαίνουν” με τον τρόπον τους και με την στήριξη της τυρρανικής πλανητικής ελίτ παραμένουν στο προσκήνιο, με συνέπεια ο πλανήτης να κρατιέται σε επίπεδα ….. “νεολιθικής” ..
Άνθρωποι που τελικά είχανε την ατυχία να πατάνε πάνω σε πετρέλαια και διαμάντια ζουν μέσα στην δυστυχία, σε οριακές καταστάσεις φτώχιας ..
Για την ανθρωπότητα δεν είναι αναγκαίο να γίνονται σκέψεις για μείωση του πληθυσμού από κάποιους αυτόκλητους “εκπροσώπους” του Θείου για την επίλυση του ζητήματος του υπερπληθυσμού.
Όλες οι χώρες στον πλανήτη μπορούνε να ευημερήσουνε… αντ΄ αυτού όμως
Ας πάρουμε για παράδειγμα την μοίρα που “λαχαίνει” μέχρι σήμερα σε μιά οποιαδήποτε αφρικανική χώρα που έχει την ατυχία να πατάει πάνω στον πλούτο, πετρέλαια, ουράνιο, διαμάντια … Τους πολώνουνε, στο συνηθισμένο σενάριο οι “πανοποταμίτες” αδικούνται από τους “κατωποταμίτες”, απ’ έξω ……… καταφθάνει η αμερικάνικη βοήθεια προς βοήθεια των αδικημένων και των κατατρεγμένων, θα τους προμηθεύσουν όπλα σε αφθονία και η συνέχεια της ιστορίας γνωστή………..
Πολυετείς πόλεμοι, σφαγμοί, καταστροφή, άδειασμα της υπαίθρου και η συγκέντρωση και των νικητών και των νικημένων σε παραγκουπόλεις ή στους δρόμους της ….. μετανάστευσης.
Ο “νόμιμος” δικτάτορας που θα προκύψει θα κυβερνά με το μαστίγιο και θα έχει την στήριξη των “φίλων” που τον βοήθησαν .. οι οποίοι για τον “κόπο” τους θα πάρουν το δωράκι τους, θα αναλάβουν την εκμετάλλευση και την διαχείρηση των εγκαταλελειμμένων γαιών και η ντόπια ελίτ το… “μπαχτσίτσι” της ……
Για τους κατώτερους η αμορφωσιά, η βρωμιά, η δυσωδία, η αρρώστια και η πείνα ….
Η πιό πάνω περιγραφή ισχύει για κάθε χώρα του πλανήτη, απλώς στην Ευρώπη η πλέμπα “τρώει” καλύτερα …
Αντί για δικτάτορες, εδώ υπάρχουνε νόμιμοι “δημοκράτες” πολιτικοί, που έχουνε καλούς τρόπους και ξέρουνε να τα αρπάζουνε πιό ευγενικά …..
Παντού οι “φίλοι” μπαίνουνε στις χώρες είτε για να τις “βοηθήσουνε” με όπλα, είτε από την αμέριστή τους αγάπη που τρέφουν για τον άνθρωπο, θα τις βοηθήσουνε με δάνεια, αυτά τα τελευταία μάλιστα είναι πιό εύκολα,από την στιγμή που δεν κοστίζει τίποτα η παραγωγή πολύχρωμου χαρτιού, ………. εδώ αρκεί να έχεις την νόμιμη αδειοδότηση από την νόμιμη κυβέρνηση της νόμιμης χώρας που σε νόμιμα σε φιλοξενεί ….
Επαναλαμβάνω όμως ότι όλες οι χώρες στον πλανήτη μπορούνε να ευημερήσουνε.
Όταν η ενέργεια είναι δωρεάν, εδώ φρένο στην ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει, έτσι
Σε μιά χώρα της Αφρικής πάλι για παράδειγμα, με την βοήθεια της ανάπτυξης, οι άνθρωποι θα πάνε σχολεία, θα μορφωθούνε, σε αυτά τα σχολεία θα μάθουνε να είναι συνειδητοί και υπεύθυνοι και ότι είναι σημαντική η συνεισφορά του καθενός για την ανάπτυξη της κοινωνίας που ζεί, θα μάθουν τι σημαίνει να κάνω οικογένεια, θα μάθουν τη διαφορα που έχει αυτό, από το “πυρ κατά βούληση” και ν΄αμολάω παιδιά …..
Στόχος μια Κοινωνία Ανθρώπινη γεμάτη Υγεία, που θα μπορεί να θαυματουργήσει ..
Αυτά για μιά σημερινή αφρικανική χώρα ……. για τις άλλες φαντάζομαι πως κάτι θα μπορεί να γίνει και γι΄ αυτές …..
Σήμερα αντ΄ αυτού κάποιοι ‘εκλεκτοί” προκειμένου να γεμίζουνε την τσεπούλα τους, που αρέσκονται να έχουν την αίσθηση των πλανητικών επικυριάρχων, που τους αρέσει να αισθάνονται σαν επίγειοι “θεοί”, δεν πράττουν έτσι……
Προτιμούνε να κρατάνε τον πλανήτη στην “νεολιθική” εποχή, σκορπάνε την δυστυχία,τον πόνο και τον θάνατο απλόχερα ..
Θανατώνουνε τον ίδιο τον πλανήτη, δηλητηριάζουν την ατμόσφαιρα, τις θάλασσες, την Μητέρα Γη, τα θυσιάζουν όλα στον βωμό του χρήματος .
Συναντιώνται στις λέσχες τους και λένε “τι ωραίοι είμαστε ?”, καλά περνάμε και κάνουμε χάρη σε αυτά τα ζώα που κυβερνάμε, που δεν είναι άξια ούτε καν να σκέπτονται, εμείς τους καλύπτομε σε όλα όσα έχουν ανάγκη, το ανθρωποτροφείο που έχουμε κατασκευάσει γι΄ αυτούς διαθέτει τα πάντα ……… φόβο, πολέμους, δυστυχία, πείνα, αδικία …. είναι αρκετά, μην έχουνε απαιτήσεις και γι΄ άλλα …..
Οι “εκλεκτοί” είναι ικανοί στο να ….
Δηλητηριάζουνε τα Πάντα στον Πλανήτη………την ατμόσφαιρα, τις θάλασσες, την Γη ….
Δηλητηριάζουνε, αρρωσταίνοντας την κοινωνία …..
Μήπως η κοινωνία αυτή της αρρώστιας που κτίζουνε, αντανακλά τα έκφυλα και άρρωστα χαρακτηριστικά τους ?
Σίγουρα είναι Έκφυλα, Αδύνατα και Ανοήμονα πλάσματα, γιατί ποτέ τους δεν φαίνεται να έχουνε αναρωτηθεί …
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ?
ΥΣ. Εδώ αναρωτιέμαι μήπως έχουν την τεχνολογία που θα τους σώσει, να φύγουνε για κανένα πλανήτη τύπου γης, εκτός του πλανητικού μας συστήματος ……….
Ούτε αυτό το έχουν καταλάβει, για το πόσο τους είναι αναγκαίο.
Δεν φταίω μετά που τους αποκαλώ Μη Σκεπτόμενους ……..
Μη μπερδεύεστε οι τελευταίοι, για Μ.Σ. μιλάμε και όχι για Μ.Κ.Ο. ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ