Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο λαός έλεγε παλιά ένα γνωμικό, «και που να πιάσουν οι ζεστες»…
Δε θα το αναλύσω, ξέρουμε όλοι σε ποιες περιπτώσεις το ταίριαζαν τότε, αλλά και σήμερα, μόνο που στην περίπτωση των δηλώσεων κυβερνητικού βουλευτή, σίγουρα δεν ταιριάζει, όπως δεν ταιριάζουν και τα άλλα, τα «σύγχρονα», περί «ληγμένων, αλσχαιμερ, τυρόπιτας γωνίας στον εγκέφαλο, κλπ».
Τι είπε το άτομο;
«Το ρεύμα ΔΕΝ είναι κοινωνικό αγαθό, διότι θα μπορούσαμε να ζήσουμε και με γκαζόλαμπες. Κοινωνικό αγαθό είναι μόνο το νερό».
Εδώ που τα λέμε, ο άνθρωπος έχει δίκιο βουνό!
Δηλαδή, ΟΧΙ μόνο ένα βουνό, αλλά βουνά, ολόκληρη ομάδα.
Και ειδικά όταν είπε πως θα μπορούσαμε να πάμε στα χωριά και να ζούμε χωρίς ενέργεια, όπως οι παππούδες μας ρε παιδια, με τα λαδολύχναρα και τις λάμπες θυελης, όλοι όσοι τον άκουγαν, άκουγαν ταυτόχρονα και του τσοπάνου τη φλογέρα.
Κανονικό «βουκολικό τοπίο» από αυτά που ΕΜΕΙΣ, οι σύγχρονοι Έλληνες τα ξεχάσαμε παρασυρόμενοι από τις διάφορες ευκολίες, και την «χλιδή» των τελευταίων χρόνων.
Καλά λέει ο άνθρωπος.
Τι να το κάνουμε το ρεύμα, που σημειωτέον είναι και ένα μεγάλο έξοδο, τη στιγμή που μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτό;
ΝΑ πάμε στα χωριά μας, να ζήσουμε με τις γίδες μας, τις κατσίκες μας, τα προβατάκια μας, τα μοσχάρια (όχι αυτά των εδράνων) μας, να τραβάμε νερό από το πηγάδι με την «τουλούμπα» όπως παλιά, να φωτίζουμε το σπίτι με κεριά, γκαζόλαμπες και λαδολύχναρα, τα παιδια να διαβάζουν όπως στο «κρυφό σχολειό»…..
Δε φτάνει που ο άνθρωπος δια των δηλώσεων του μας έκανε γνωστές τις προθέσεις της κυβέρνησης για την αποκέντρωση μας, και την επιστροφή στη φύση, πέσαμε όλοι να τον φάμε!
Μα τι αχάριστοι που είμαστε εμείς οι Έλληνες ρε παιδια.
Το μόνο «σφάλμα» που βρίσκω εγώ προσωπικά (δε θέλω να σας επηρεάσω, προς Θεού), είναι ότι μας σκεφτήκαν που μας σκεφτήκαν, το αποφάσισαν που το αποφάσισαν, μας άφησαν ΠΑΛΙ στα χωριά, με τις ευκολίες και την «τεχνολογία» την άνευ ρεύματος!
Γιατί κύριοι της κυβέρνησης;
Χάθηκαν από τα σχέδια σας οι σπηλιές;
Μια δουλειά σωστή δεν κάνετε.
Στείλτε μας στις σπηλιές να ζήσουμε, τι να τα κάνουμε τα έπιπλα και τα λοιπά, όταν υπάρχουν οι σπηλιές, και ο παλιός καλός τρόπος για να ανάβουμε φωτιά;
Κάντε σωστά αυτά που σας διέταξαν τα αφεντικά σας.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ, με την … «πολιτική» σας, επιτύχατε το ζητούμενο ΟΛΟΙ οι Έλληνες να χρωστούν για δέκα ζωές, να μην τους ανήκει ΤΙΠΟΤΑ.
Καιρός είναι τώρα, αργήσαμε μάλιστα, να γυρίσουμε ΟΧΙ στα χωριά όπως είπε ο βουλευτής σας, αλλά μια και καλή στα σπήλαια από τα οποία θα φορολογήσετε ακόμα και τις πέτρες, και εμείς τα ζώα θα πληρώσουμε και αυτούς τους φόρους και θα κοιτάζουμε από μακριά τους «πολιτισμένους» να κατοικούν και να εκμεταλλεύονται ΟΛΑ εκείνα που ΚΑΠΟΤΕ ήταν δικά μας.
Ξεπουλήσατε ΟΛΗ τη χώρα, τη χαρίσατε ουσιαστικά στα αφεντικά σας, και συνεχίζετε ακάθεκτοι το…. «έργο» σας με ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ να είμαστε απλοί θεατές στην καταστροφή μας.
Και για να είναι μάλιστα πιο πλήρες το έργο σας αυτό, φροντίζετε να μας ξεπαστρέψετε με κάθε τρόπο, μέχρι που «εισάγετε» και χημικά σκουπίδια, για να ποτίσετε τις θάλασσες μας.
Σας αξίζουν συγχαρητήρια, τα οποία σας τα δίνουμε απλόχερα ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ.
Βασίλης Τσούγκαρης
[email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ