Σε 72 δόσεις ρυθμίζει τα χρέη προς την εφορία η Ιταλία. Η Ελλάδα τίποτα.

048ACE84E0D4D5BC555BC6B4E6EA7EC861 εκατομμύρια ο ιταλικός πληθυσμός και τα χρέη προς την εφορία και την τοπική αυτοδιοίκηση είναι μόνο 20 δισεκατομμύρια. 10 εκατομμύρια ο ελληνικός πληθυσμός και τα χρέη μόνο προς την εφορία ανέρχονται σε 67 δισεκατομμύρια. Σε ότι αφορά δε την παραγωγική δυνατότητα των δύο οικονομιών, ούτε σύγκριση δεν μπορεί να γίνει. Πότε λοιπόν θα εξοφληθούν αυτά τα χρέη στην Ελλάδα;
Εντούτοις, η ιταλική κυβέρνηση αποφάσισε να ρυθμίσει αυτά τα 20 δισεκατομμύρια οφειλών σε 72 μηνιαίες δόσεις. Αντίθετα ελληνική κυβέρνηση και τρόϊκα επιμένουν σε τρεις διμηνιαίες δόσεις!!!! 
Το τι θα εισπράξει το ελληνικό δημόσιο από έναν εξαθλιωμένο λαό, τον οποίο δεν τον διευκολύνει καθόλου να μπορέσει να επιβιώσει, αυτό θα το δούμε, αν και όλοι καταλαβαίνουμε τι ακριβώς θα εισπράξει.
ΥΓ. Μόνο με ρύθμιση των οφειλών σε πάνω από 100 δόσεις στην Ελλάδα, θα δοθεί η δυνατότητα στους ευσυνείδητους (το τονίζουμε στους ευσυνείδητους) φορολογούμενους, να μπορέσουν να πληρώσουν τους αντισυνταγματικούς φόρους τους. Αν δεν γίνει αυτό, τότε αποδεικνύεται περίτρανα ότι στόχος των αφεντικών της Ελλάδας, δεν είναι η είσπραξη των φόρων, αλλά η πλήρης εξαθλίωση και υποταγή του ελληνικού λαού και τίποτε άλλο.
Πέτρος Χασάπης
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ