Πως στ' αληθεια, μπορεί να αποκτήσει πολυτελή ακίνητα ένας δικαστικός;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140705-101233-36753201.jpg Δεν αναφερόμαστε βέβαια στην συγκεκριμένη αποκάλυψη του περιοδικού, αφού προφανώς θα την κρίνει η δικαιοσύνη. Η ερώτηση ειναι γενικής φύσης, μετά τις απανωτές αποκαλύψεις για παραδικαστικά κυκλώματα, για εισαγγελείς που απελευθέρωναν νύχτα φίλους της οικογένειας Παπανδρεου, για τις αποκαλύψεις της διεφθαρμένης Αντωνίας Ηλία που φυγαδευεται και αυτη στο Λονδίνο απο πανίσχυρη επιχειρηματική οικογένεια με ισχυρότατες άκρες στο Μαξίμου.
Όπως και άλλες περιπτώσεις, την βιλάρα ταπεινής ανακρίτριας που δεν …
κατάφερε να την αποπληρώσει παρότι έκανε τεράστια εξυπηρέτηση στο σύστημα προσπαθώντας με κοπτοραπτική να κουκουλώσει εθνικο θεμα…
Ή μια άλλη ταπεινή ανακρίτρια με πολυτελές διαμέρισμα στα ΒΠ, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων Ευρώ, που δεν είδε πακτωλό θαλασσοδανειων σε υποθεση τραπεζικού σκανδάλου που χειρίστηκε.
Θα υπάρχουν προφανώς και άλλες τέτοιες περιπτώσεις, καλά κρυμμένες απο τους διεφθαρμένους καναλαρχες, που ενίοτε κάνουν δωράκια σε ανακριτριες για να γειτονεύουν με αχυρανθρωπους δημοσιογράφους ωστε να ελέγχονται…
…και αν τολμήσει καμμιά Ποπη Παπανδρεου ή κανένας Πεπόνης να ξεσκίσει τον επιχειρηματία, ή τον πολιτικό που κοιμόταν στο σπιτι του επιχειρηματία πριν “δηλώσει παρόν”, την τρώει η μαρμάγκα.
Ειναι δεδομένο πως χρειάζεται μια πολιτικη αλλαγή, μόνο με λαϊκη στήριξη και οχι μιντιακή για να ξεριζωθούν αυτά τα καρκινώματα. Όλα τα άλλα, θα έρθουν μόνα τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ