Μεγάλος Συνασπισμός – Μεγάλη απάτη

20140705-221635-80195380.jpg
Γράφει ο Αντώνης Μυλωνακης.
Ηρθε φαίνεται η ώρα των μεγάλων αποφάσεων. Τώρα ή ποτέ. Αυτό που ζούμε τα τελευταία χρόνια είναι το άκρον άωτον του παραλόγου.Τα πολιτικά κόμματα με τη σημερινή λερναιύδρειο μορφή τους είναι τελειωμένα. Οι πολιτικάντιδες όμως που τα δρομολογούν δεν θέλουν ούτε να σκεφτούν ότι θα χάσουν τις καρέκλες της εξουσίας.
Φτάσαμε στο τέλμα λοιπόν και ξαφνικά μετά το αποτυχημένο για το λαό εγχείρημα της δικομματικής γαλαζοπράσινης συνεργασίας που ταλάνισε
τον τόπο και κατέστρεψε τον περήφανο έλληνα τώρα προσπαθεί να διασωθεί. Πώς? Μα με την ίδια συνταγή.. Μόνο που τώρα επειδή τα ίδια κόμματα και πρόσωπα είνα καμένα στα μάτια του κόσμου πρέπει να τ΄αλλάξουν. Και φυσικά πρέπει να βάλλουν στο παιχνίδι και νέα. Νέα αλλά το ίδιο φθαρμένα τα περισσότερα θα λέγαμε. Και επινόησαν τον ΄΄Μεγάλο Συνασπισμό ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ΄΄ .
Ξεχνούν βέβαια αυτοί που τον προπαγανδίζουν, ότι ,ο συνασπισμός αυτός αποτελείται απο τη ΝΔ και κατά 60% απο το χθεσινό ΠΑΣΟΚ που παρέσυρε και κατέστρεψε έναν ολόκληρο λαό πρίν 4 μόλις χρόνια. Πιστεύουν ότι ο Ελληνας είναι ηλίθιος ή μαμελούκος. Εχει την ασθένεια της αμνησίας..Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο.. Ο λαός αυτή τη στιγμή είναι τόσο εξοργισμένος , που δεν θέλει να ακούει τους καταστροφείς του. Ούτε πιστεύει σε λύσεις πολικομματικών κυβερνήσεων που στόχο έχουν τον όλικό εγκλωβισμό του.
Θέλει παρατάξεις καθαρές , με ιδεολογία , προσανατολισμό και θέσεις. Σε όλα τα ζητήματα, σε όλα τα θέματα. Πως είναι δυνατόν να πιστέψει ,ότι μπορεί να συγκυβερνήσουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ?Σε ποιά σημεία υπάρχει σύγκλιση απόψεων έστω και στα ελάχιστα απλά και καθημερινά? Σε ποιά θέματα μεγάλα και κυρίως τα εθνικά μπορούν να συμφωνήσουν αφού η ιδεολογία τους είναι εντελώς αντίθετη? Αρα η κοροιδία και το παραμύθι πέφτει σύνεφο , μόνο και μόνο για να του καθίσουν στο σβέρκο όπως ακριβώς το κάνουν τώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Αμεση λοιπόν και επιτακτική η ανάγκη ενός νέου πατριωτικού φορέα με καθαρή ιδεολογία και θέσεις που θα στηρίζονται στη λαική βάση. Ενός κόμματος καθαρά πατριωτικού που θα μάχεται για την Ελλάδα και τους Ελληνες. Και αυτός ο χώρος είναι η δεξιά της ΝΔ. Η καθαρή λαική δεξιά που δεν έχει προσδιορισμούς κεντρώους ή άλλους. Καθαρές λύσεις , καθαρές δουλειές. Ολα τ΄ άλλα είναι καμουφλάζ και στάχτη στα μάτια των ελλήνων. Αρκεί να ξεκινήσει. Είναι σίγουρο ότι ο κόσμος το περιμένει. Μόνο που για να γίνει αυτό θα πρέπει να το αποφασίσουν κάποιοι και να βγούν μπροστά. Αφθαρτοι χωρίς πολιτικάντικο παρελθόν. Και να στηριχτούν .
Να υπάρξουν αυτοί που έχουν τις δυνατότητες να τους υποστηρίξουν. Αυτοί που υπάρχουν αλλά είναι σε λήθαργο. Ας αποφασίσουν να ξυπνήσουν και τότε θα τρίβουν τα μάτια τους. Ο περήφανος ελληνικός λαός , ο λαός που ξέρει να μάχεται για τα ιδανικά και την ελευθερία του είναι έτοιμος. Αλλά αυτό πρέπει να γίνει τώρα. Η τώρα η ποτέ….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ