ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ (11/11/2011)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δημοσιεύθηκε από olympia spyr στο Νοεμβρίου 11, 2011
Γράφει ο Πόρτα – Πόρτα
Αυτη της ΕΥΘΥΝΗΣ και της ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Αυτη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ και της ΣΥΜΠΟΝΟΙΑΣ.
Αυτη της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και του ΑΛΤΡΟΥΙΣΜΟΥ. Αυτης που ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ τα ΙΕΑΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ του Λαου. Την Οικογενεια, την Θρησκεια και τους Δασκαλους. Αυτη που αγαπα τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ και τα προστατευει καθε μερα. Αυτη που ΠΡΟΣΤΕΤΕΥΕΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ και τους βοηθα οπου και οποτε χρειαστει με καθε μεσον. Αυτη που ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ το ΝΑΥΤΙΚΟ και την ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ… και οταν παιζει ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΔΑΚΡΥΖΕΙ ΑΠΟ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ..Αντωνακις… Αυτη που ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ
ΣΗΜΑΙΑ καθε μερα, και που κανει ΠΡΟΣΕΥΧΗ το ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ και τραγουδα τον ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ με ΑΙΣΘΗΜΑ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ … Αντωνακις
Αυτης που ΟΤΑΝ ΔΕΧΘΕΙ ΑΠΕΙΛΗ η ΠΡΟΣΒΟΛΗ Η ΠΑΡΤΙΔΑ, ΘΑ ΠΗΔΗΞΕΙ ΠΡΗΤΗ ΣΤΗ ΜΑΧΗ και δε θα κανει κουβεντες με ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ Αντωνακις…
Αυτης της Λαικης Δεξιας που ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ οτιδηποτε ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ και κατα των ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ τησ ΠΑΡΤΙΔΑΣ… ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ και καταγγελει στο ΛΑΟ την ΠΡΟΣΒΟΛΗ… στο φτερο Αντωνακις…
Αυτης που ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΔΙΑΜΑΤΡΥΡΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ Αντωνακις.
Αυτης της ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ που ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ και δεν ειναι ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ αθνρωποφαγα. Που ζει με ΑΝΟΙΧΤΕ΅ΠΟΡΤΕΣ και παραθυρα. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ και παππου και γιαγια και ΤΕΡΑΣΤΙΟ σοι και σε καθε ΧΑΡΑ ή ΛΥΠΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Αντωνακις. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ… παππου προς παππου.
Αυτης της ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ που γουσταρει ωα περπαταει βημα βημα και κουπι στο κουπι τα ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ και να τα ΦΥΛΑΣΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ αμα ΛΑΧΕΙ Αντωνακις.. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΣΘΕΝΟΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ… να προστατευσουν τη ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ που μας θρεφει ολους Αντωνακις.
Αυτης ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ και ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ και δεν ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΗΠΙΑΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΣΕ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ….Αντωνακις
Αυτης ΤΗΣ ΕΝΤΙΜΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ που ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ και ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΒΛΙΟ χωρις ατζεντες και Γκρουεζες της ΠΟΛΑΝ.. Αντωνακις.
Μπορω να συνεχισω να γραφω για 2 μερες ασταματητα. Θα σε ΚΑΝΩ ΣΚΟΝΗ.. ΕΣΕΝΑ που προδωσες ΕΜΕΝΑ τον ψηφοφορο και υποστηρικτη σου εναντιον της ντιζεζζ
ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ διοτι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΑΙΚΟΣ ΔΕΞΙΟΣ με πολλα κουσουρια ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ.. εννοιες αγνωστες σε σενα και στην κουστωδια σου.
Επι προσωπικου λοιπον ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΤΩΡΑ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ.
Πανε για ψαρεμα σ αλλη παραλια. Οταν 2 χρονια ΕΧΕΙΣ ΑΦΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 20ρια αλλους ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ και Το Λαζαριδη… τι εισαι αν οχι ΚΟΤΑ ΑΣΧΕΤΗ κ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ… και ΓΙΔΙ ?? πες μου εσυ τι εισαι ??
Η ΛΑικη Δεξια εχει αναγκη ΑΠΟ ΑΝΤΡΕΣ που ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΙΜΗ.. και οταν γινει μια στραβη ΒΓΑΟΙΝΟΥΝ και αντι να μυξοκλαινε… ΛΕΝΕ την ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΕΙ..Αντωνακις,.. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ουτε ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ….
αλλα ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗ ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Δεν το χεις… ΖΗΤΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ.. ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ και καστε και μετρα τα λαθη σου και κανε ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ και οτι σε φωτησει ο καλος Θεος. Κανε και παρτυ το 2021.. και καλεσε με.. θα ερθω και θα χαρω να σε δω… ΑΛΛΑ ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ.
Εσυ γιογιο εμενα δε θα με κανεις.. Θα σε κανω εγω γιογιο.
Η ΛΑΙΚΗ ΔΕΞΙΑ Αντωνακις ΔΕΝ ΕΝΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ !! ΟΥΤΕ Ο ΕΙΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΔΟΣΑΤΖΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΗΣ της κατοχης…! Συνεννοηθηκαμε?
ΑΠΩΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ…. και ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ… οχι το ΓΑΠ το τρελλο κ αλοπαρμενο που δεν ξερει τι ειναι CDS… by the way ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΕΣΤΙ CDS?
Στο καλοκαι καλο δρομο να χεις… κ ασε ΕΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.. ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ και ΚΑΡΕΚΛΕΣ.
ορε ντουβαρ
ΠΠ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ