Η μεταπολίτευση είναι εδώ, ενωμένη δυνατή.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140706-114548-42348325.jpgΓράφει ο Νικόλαος Μουτσόπουλος
Όλοι στο δημόσιο ή όλοι στην αγορά.
Για να τελειώνουμε με την απάτη του καθεστώτος της μεταπολίτευσης χρειάζεται ένα ιδεολογικό ξεκαθάρισμα για την βασική πολιτική κατεύθυνση της χώρας που η πλειοψηφία των πολιτών θα αποφασίσει.
Τα κόμματα για δικούς τους ιδιοτελείς λόγους έχουν διαμορφώσει διαχρονικά μια ερμαφρόδιτη, σχιζοφρενή και αλληλοαναιρούμενη οικονομική κατεύθυνση που δεν οδηγεί τελικά πουθενά.
Έχουν διαχωρίσει τους πολίτες σε αυτούς που νομοθετικά προστατεύουν και σ’ αυτούς που εκ των προτέρων έχουν αποφασίσει ότι θα αποτελούν οιονεί τα υποζύγια του συστήματος αλλά και τους αποδιοπομπαίους τράγους που θα ενοχοποιούν και θα χρεώνουν τα δικά τους εγκλήματα.
Η λύση αυτού του γόρδιου δεσμού δεν θα λυθεί ποτέ από τους πολιτικούς που τον δημιούργησαν ούτε από τους εκμαυλισμένους ψηφοφόρους που επωφελούνται από αυτήν την κατάφωρη αδικία, αλλά από τους ίδιους τους ψηφοφόρους που θεωρούν ότι αδικούνται.
Δυστυχώς στην χώρα μας η δεύτερη επιλογή των ψηφοφόρων (αυτή της αγοράς), είναι ανέφικτη, αφού κανένα από τα υπάρχοντα σήμερα κόμματα δεν εκπροσωπεί μια τέτοια πρόταση ισονομίας, αξιοκρατίας και ελευθερίας των θεμιτών ατομικών επιλογών του κάθε πολίτη που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη.
Προτείνω λοιπόν να ψηφίσουμε όλοι το γνωστό κόμμα του αυθεντικού κρατισμού για να μας βάλει όλους στο δημόσιο. Ίσως να επισπεύσουμε έτσι την ολική καταστροφή μας. Θα είναι όμως μια διέξοδος αφού θα μάθουμε επί τέλους πρακτικά σαν λαός τι σημαίνει αυτή η ιδεολογία και ίσως τότε να υπάρξει ελπίδα να επιλέξουμε όλοι μαζί την άλλη πολιτική κατεύθυνση ελευθερίας και προόδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ