Όταν το λάθος του 2009 απλά ….συνεχίζεται!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140708-095430-35670514.jpgΠράγματι η ρήση του Κων/νου Καραμανλή: «Η Ελλάς είναι απέραντο Τρελοκομείο» φαντάζει τόσο επίκαιρη παρά ποτέ! Πράγματι η παράνοια του ορφανού παρακράτους του χθες είναι πια τόσο έκδηλη που όλα πια είναι πιθανά. Μια κοινωνία που βομβαρδίζεται από επικοινωνιακές ριπές των ντόπιων και ξένων συμφερόντων για να οδηγηθεί στις κάλπες του Μαΐου και πάλι ως πρόβατο, πάλι να συνεχίσει το λάθος της αποχαύνωσης της ηλίθιας επιλογής του από τις εκλογές του 2009! Το έχω ξαναπεί, Το
λάθος του 2009 απλά ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!
Σήμερα που απλά ζούμε την νιρβάνα, την «ντάγλα» της απόλυτης αποχαύνωσης , την πίεση από τον πόνο που νιώθουμε στα οπίσθια από τον καναπέ μας, εκεί που βλέπουμε τόσο αναίσθητα τον διπλανό μας να πεινά, να χάνει το σπίτι του από τις …..συστημικές τράπεζες, που ακόμα έχουν επιτόκια- περιθώρια κέρδους στα δάνεια που είχαν δώσει στις χρυσές εποχές του επάρατου και ….κουρασμένου Κ. Καραμανλή, ασχολούμαστε με το παρακρατικό γρανάζι του παραπαίοντος συστήματος στήριξης της ….πράσινης ανάπτυξης, των ………αγγελιοφόρων της επικράτησης των σκυβάλων του νεοπλουτισμού, που κόμπαζαν για την διάλυση του κράτους! Όλοι αυτοί που έχοντας στηρίξει την ολική επαναφορά του πασοκικού κατεστημένου το 2009 για να διώξουν την τότε πραγματική ΝΔ από την εξουσία, είχαν στο βάθος της σκέψης τους την ληστρική επιδρομή τους στον πλούτο, στα χρήματα που όντως υπήρχαν και τόσο ξεδιάντροπα τους έταζε ο Ζαβός πρίγκιπας της ελληνοαμερικανικής παροικίας των Αθηνών! Τα οικονομικά όρνεα που ζώντας πια ως παράσιτα της κοινωνίας πρόσφεραν υπηρεσίες στο σάπιο σύστημα της πασοκοκρατίας, στηρίζοντας, και πολεμώντας όποιον έμπαινε εμπόδιο στην επικράτηση του άθλιου συστήματος εξουσίας της πασοκικής νομενκλατούρας (Σκάνδαλο Βατοπεδίου)!
Γεννιέται λοιπόν το ερώτημα γιατί σήμερα έχουμε αυτή την αποψίλωση των πραιτοριανών της πασοκοκρατίας; Απλά, γιατί κανείς δεν περίμενε, κανείς δεν είχε σκεφτεί την αποδυνάμωση το συστήματος εξουσίας Πασοκ! Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως το κόμμα των συντεχνιών, το σύστημα αυτό που δούλευε ….συντροφικά στις μίζες θα αποκαθηλωνόταν από την …….πράσινη διακυβέρνηση του Ζαβού! Δεν μπορούσε κανείς να δει την εκλογική δύναμη του πασοκιστάν να φτάνει σε αριθμούς μονοψήφιους! Δεν μπορούσε να διανοηθεί κανείς (εκτός από το …..θείο βρέφος, που το είχε καταλάβει λόγω του ότι είχε ανδρωθεί εντός της οικογένειας Παπανδρέου και γνώριζε από τότε τις …….τεράστιες δυνατότητες του Ζαβού) , πως το καράβι του πασοκ ήταν έτοιμο να βυθιστεί! Έτσι λοιπόν τα ποντίκια, τα τρωκτικά του συστήματος άρχισαν να χάνουν την σιγουριά της δύναμης που τους έδινε η …..συντροφικότητα του κινήματος και την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Δεδομένο λοιπόν είναι πως πια όλοι οι θεσμοί έπαψαν να φοβούνται την δύναμη της εξουσίας του πασοκικού παρακρατικού συστήματος εξουσίας που είχε φτιαχτεί από την εποχή του …..σιδερένιου, και απλά δρα!
Σήμερα το σύστημα είναι ….ορφανό! Ο καιάδας της κοινωνίας είναι ανοικτός! Πρέπει για να αναγεννηθεί από τις στάχτες του ως νέος φοίνικας να αποβάλει τα τρωτά του! Να διώξει όλα αυτά τα βαρίδια που έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο τότε! «Φίλοι» της γνωστής οικογένειας των Παπανδρέου πως βοήθησαν στην άνοδο της στην εξουσία το 2009 αποδομούνται! Σαθρό σύστημα που προσπαθεί να κλείσει τα στεγανά του, ώστε να επιστρέψει και πάλι στην εκτελεστική εξουσία, έχοντας διώξει τα παράσιτα του Χθες. Νταβαντζήδες των ΜΜΕ, που πολέμησαν για το σύστημα απλά θα παραδοθούν στην ……πυρά, γιατί είναι υπερβολικά εκτεθειμένοι, υπερβολικά εύκολοι στόχοι, και θα καλύψουν άλλα μέλη που θα μείνουν αλώβητα, ως εφεδρείες για το μέλλον! Το σύστημα εξουσίας που τόσο δύσκολα του δίνουν ταμπέλα και όνομα, αυτό που ουσιαστικά έφερε την πτώση του …….απρόβλεπτου Κ. Καραμανλή με τα …..σκάνδαλα, και επέβαλε τον Μνημονιακό καταστροφικό τρόπο διακυβέρνησης του Καστελόριζου, με τις φωτοβολίδες του …Ζαππείου1,2,3…., θέλει την άνοδο του εν Τέξας αναγεννημένου ηγέτη της ……..Αριστεράς, την ….αριστερή διακυβέρνηση, για να επανέλθει δυνατό και κυρίως ΚΑΘΑΡΟ από τα βαρίδια του παρελθόντος, μιας και το βραβείο είναι η Ενέργεια που κρύβεται στο ελληνικό υπέδαφος! Το σύστημα Σαμαρά που θέλει να έχει το όνομα ΝΔ, απλά στρώνει με ροδοπέταλα την άνοδο του χθεσινού συστήματος εξουσίας που περνά την κάθαρση του, αναβαπτίζεται, και θα κάνει την κάθοδο του με άλλο όνομα άσπιλο, αμόλυντο, και έτοιμο για νέες ….μάσσες στο μοίρασμα του πλούτου που έρχεται από την εκμετάλλευση του ενεργειακού πλούτου του Ελληνικού υπεδάφους!
Αυτή την στιγμή ΔΕΝ υπάρχει καμία ελπίδα! Η άνοδος του αυτού συστήματος και πάλι στην εξουσία είναι θέμα χρόνου. Κλείνει απλά κάποια στεγανά και θα επανέλθει, με νέα πρόσωπα, με νέο όνομα, με νέα πίστωση χρόνου. Σίγουρα θα χρεοκοπήσει και πάλι, σίγουρα και πάλι θα γεννήσει προβλήματα, και πάλι θα έχουμε κοψοχέρηδες έλληνες που αυτοφασκελόνονται για τις επιλογές τους, αλλά το σύστημα θα έχει κερδίσει τον χρόνο που χρειάζεται για υπογράψει τα κερδοφόρα συμβόλαια εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων.
Τότε που όλα θα έχουν τελειώσει, …..ίσως να σκεφτούμε την επανεκκίνηση όλης ης Χώρας! Πως; Μα μετά την χρεοκοπία και της …..Αριστερής διακυβέρνησης, όταν θα ξεγυμνωθεί ιδεολογικά το σύστημα, θα χρειασθεί ο …..μπαμπούλας που θα ενώσει, που θα δώσει κάτι νέο να ασχολούνται οι …..ραγιάδες ιθαγενείς! Έχει ξαναγίνει άλλωστε τόσο επιτυχημένα το 1967!
Πόσο …..ελληνικό είναι το ποίημα :
Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει
δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά
μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει
και ξανά προς τη δόξα τραβά (τραβά, τραβά)
και ξανά προς τη δόξα τραβά!
Και το αστείο(γελοίο) της υπόθεσης είναι πως ΟΛΟΙ θα είναι ευτυχισμένοι! Οι ξένοι που έβαλαν χέρι στην ενέργεια με το χαμηλότερο δυνατό κόστος, οι ντόπιοι αντιπρόσωποι τους για τι θα κυβερνούν και πάλι όπως έκαναν όλα τα χρόνια, βάζοντας φυλακή τους κακούς που …..κατέλυσαν την Δημοκρατία, οι …..δεξιοί γιατί θα κυβερνήσουν και πάλι για καμιά ……επταετία, οι κεντρώοι γιατί θα έχουν καταφέρει την πτώση των ….δεξιών, και οι αριστεροί θα περιμένουν και πάλι να κυβερνήσουν ….κάποτε! Τόσο απλά! Οι μόνοι χαμένοι θα είναι τα παιδιά μας, οι απόγονοι μας που θα παραλάβουν κάτι χειρότερο από αυτό που βρήκαμε εμείς , μιας και οι αλλοδαποί που ζουν σήμερα στην Ελλάδα θα έχουν ήδη δημιουργήσει την πολυπόθητη ….πολυπολιτισμική κοινωνία. Την αποχαύνωση που βλέπουμε και σαρκάζουμε στις ΗΠΑ.
Είναι μάλλον ο κύκλος της Ξενοκρατίας που επιβάλει γεγονότα και καταστάσεις στην Ελλάδα! Το έχει ξανακάνει, και θα το ξανακάνει! Δεν φταίει άλλωστε αν οι νεοέλληνες είναι ηλίθιοι και δεν ξέρουν την Ιστορία τους!
Αναγνώστης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ