Τουρκια – κράτος τρομοκράτης! Συνέδριο των τρομοκρατών της Συρίας στην Κωνσταντινούπολη!!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140709-114840-42520482.jpg…τι δεν κατάλαβες ακόμα;
Ο Συριακός Εθνικός Συνασπισμός, τα καθάρματα δηλαδή που συμμαχησαν με τους ισλαμοφασιστες για να ρημάξουν την Συρια, πραγματοποιεί μια συνάντηση σε ένα σχετικά απομακρυσμένο προάστιο της Κωνσταντινούπολης για να επιλέξει τον επόμενο ηγέτη του.
Ο συνασπισμός, που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνόδου στη Ντόχα το 2012, έχει υποστεί φθορά αυτούς τους τελευταίους μήνες μετά
την πρόοδο που έχουν σημειώσει οι στρατιωτικές δυνάμεις του που πρόσκεινται στον πρόεδρο Άσαντ, οι οποίες έχουν ανακτήσει τον έλεγχο σε πολλές περιοχές.
Η εκστρατεία του έχει υποστεί και τις επιπτώσεις της επίθεσης των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους στο Ιράκ και τη Συρία, που εγκαθίδρυσαν ένα χαλιφάτο σε αυτές τις δύο χώρες.
Μία απόφαση για το νέο επικεφαλής που θα διαδεχθεί τον Άχμεντ Τζάρμπα, του οποίου η θητεία λήγει, στην ηγεσία του συνασπισμού, θα ληφθεί σήμερα στη συνοικία Σίλε, ανάφεραν πηγές της αντιπολίτευσης στο Γαλλικό Πρακτορείο.
Ο Τζάρμπα που διευθύνει το Συνασπισμό από τον Ιούλιο του 2013 δεν έχει κατάφερε να ενώσει τις δυνάμεις των εξεγερθέντων και να εξασφαλίσει μια πραγματική στήριξη των χωρών της Δύσης στον σκοπό του.
«Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των μελών της γενικής συνέλευσης του συνασπισμού διεξάγονται για την εκλογή μιας νέας προεδρικής επιτροπής και προσπάθειες βρίσκονται σε εξέλιξη με στόχο ένα συμβιβασμό» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο από τη Βηρυτό ο Σάμιρ Νάσαρ, βετεράνος της αντιπολίτευσης και μέλος του συνασπισμού.
Ο ίδιος προσέθεσε ότι ο συνασπισμός δέχεται πιέσεις να καταλήξει σε ένα συμβιβασμό που θα εξυπηρετεί τα κοινά συμφέροντα της Ντόχα, του Ριάντ όπως επίσης και των ΗΠΑ.
Μεταξύ των υποψηφίων βρίσκεται ο Χάντι ελ Μπάχρα, που στηρίζει ο Τζάρμπα όπως και η Σαουδική Αραβία όπου ζει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ