Ο Ξηρός, ο Διαμαντοπουλος, η τρομοκρατία και αλλα διηγήματα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140709-132017-48017592.jpgΤο κράτος θεωρεί πιο επικίνδυνο τον -σχεδόν τυφλό- Σαββα Ξηρό, πχ. απο τους δολοφόνους της Σεχτας. Αφού για να πανε στην Κύπρο, μονο συγνώμη απο τον Σόιμπλε δεν ζήτησαν.
Οι “πολέμιοι της τρομοκρατίας” για να καταδικάσουν, αναφέρονται μονο στον Θάνο Αξαρλιαν. Δηλαδη για τον Αθανασιαδη ή τον Μπακογιάννη είμαστε ΟΚ.
Ο Ξηρός που έσκασε η βόμβα στα μούτρα του, θεωρείται πιο επικίνδυνος
απο τους εντολείς των πρακτορίστικων δολοφονιών του Μπακογιάννη, που παραπέμπει στην δολοφονία του Αλντο Μορο ή του Περατικού, που συμπτωματικά άνοιξε τον δρόμο στην λαίλαπα Σημιτη. Συμπτωματικά πάντα, το οτι ο Περατικός εκλιπαρουσε για μια συνάντηση με τον Σημιτη πριν την δολοφονία του, ηταν απολύτως τυχαίο.
Ο Διαμαντοπουλος ειναι το απόλυτο συμπλήρωμα στην ονειρωξη του παρακράτους. Βάζουν και οι δυο στο ίδιο καζάνι τους φονιάδες του Σωκράτη με τους εκτελεστές των Τούρκων φασιστών η των σφαγέων του Κοσσυφοπεδιου. Οι Διαμαντοπουλοι ειναι τα δεκανίκια του συστήματος ωστε το αντάρτικο αίμα του Έλληνα να μην γίνεται ΕΟΚΑ και ΕΑΜ, αλλα συνωμοσία κατσαρόλας.
Γι’ αυτο οι ευαίσθητοι υπερασπιστές δεν είπαν κουβέντα για την κοινή δράση της ναζιστικης ΜΙΤ με ελληνοφωνους στο κέντρο των Αθηνών, όπου κουρδοι αγωνιστες έφευγαν πακέτο στα κολαστήρια της Τουρκίας. Οι ρουφιάνοι βλέπεις ενδέχεται να ειναι “σύντροφοι” των Εξαρχειων.
Όπως σύντροφοι των εξαρχειων ηταν και οι μαχαιροβγαλτες υπεργηρων κομμουνιστών, Κούρδων αγωνιστών και Σέρβων ακτιβιστών, που φρόντιζαν να μην διαρραγεί η “ισχυρή Ελλαδα” του Σημιτη…
…ο οποίος Σημιτης καμάρωνε επειδή έβαζε μπόμπες στην χουντα. Μπόμπες που αν δεν απατώμαι, ερχόντουσαν σύμφωνα με δημοσιεύματα απο την Δυτική Γερμανία. Αλήθεια, πόσους Παπαδοπουλους σκότωσε ο μέγας αγωνιστής;
Μονο τους αυτόχειρες Παπαδοπουλους, Πετροπουλους, Κωνσταντινιδηδες και άλλους που τωρα “χαίρονται” τους καρπούς της τρομοκρατικής συμμορίας. Όχι του Ξηρού.
Α. Νοταράς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ