Όπου σας βολεύει η σύμπλευση με την Χρυσή Αυγή, την κάνετε γαργάρα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΕΒΖ ορεστιαδαΑκούω από χθες την μόνιμη καραμέλα της συγκυβέρνησης προς την αντιπολίτευση: ΣΥΜΠΛΕΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!

Τώρα το παραμυθάκι είναι για το δημοψήφισμα για την ΔΕΗ. Βγαίνουν οι κυβερνητικοί και κουνάνε το δάχτυλο λέγοντας: Ορίστε, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ συμπλέουν με την Χρυσή Αυγή! Το ίδιο γινόταν και στην εξεταστική για την λίστα Λαγκάρντ από τον Παπανδρέου. Κάτι ξεχνάνε όμως.

Αυτές τις ημέρες συντελείται μια πράξη έσχατης προδοσίας που κάνει την τουρκία να πανηγυρίζει. Το κλείσιμο του εργοστασίου της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης στην Ορεστειάδα. Ενώ η ζάχαρη είναι προϊόν παγκόσμιας ζήτησης, στην Ελλάδα που υποτίθεται θέλουμε να πατάξουμε την ανεργία και να φέρουμε ανάπτυξη, κλείνουμε ένα εργοστάσιο εθνικής σημασίας που παράγει ένα προϊόν υψηλής ζήτησης. Εργοστάσιο που δίνει δουλειά σε δεκάδες αγρότες για…

χιλιάδες στρέμματα ακριτικής Γης. Η απόφαση είναι από τους προδότες που εκχώρησαν την Αγροτική σε ιδιωτική τράπεζα κομμάτι της οποίας πέρασε στον ανθέλληνα Σόρος. Την έδωσαν παρεΐτσα το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή. Αυτή η σύμπλευση όμως δεν ενόχλησε κανέναν, την έκαναν γαργάρα. Αντίθετα τότε χρησιμοποιούσαν την Χρυσή Αυγή για την βρώμικη δουλειά. Για να πείσει τους πατριώτες που έπρεπε να ξεσηκωθούν, ότι η Αγροτική ήταν ένα κουφάρι, δεν είχε τίποτα στην κατοχή της και άλλα τέτοια γκαιμπελίστικα ψεύδη.

Σήμερα ο τουρκόφιλος Σόρος που έχει το παγκόσμιο μονοπώλιο της ζάχαρης τρίβει τα χέρια του μαζί με τους Τούρκους που βλέπουν κάποιες χιλιάδες Ελληνικές οικογένειες να ξεριζώνονται την ίδια στιγμή που η τουρκία φανερώνει τα επεκτατικά της σχέδια για την Θράκη. Εκεί η σύμπλευση της συγκυβέρνησης με την Χρυσή Αυγή ήταν χρήσιμη όπως φαίνεται. Μπορεί κάποτε να βγει και κανένα βίντεο με μυστικές συνεννοήσεις, ποιός ξέρει; Για να βγαίνει σαν βρεγμένη γάτα ο Μπαλτάκος και να απολογείται κάποια υποχρεωση θα είχε στην Χρυσή Αυγή και εκτέθηκε. Αφήστε λοιπόν το παραμύθι με την σύμπλευση όπου σας συμφέρει. Όλα τα κάνετε για τα φράγκα φαρισαίοι υποκριτές. Για τους πολιτικούς Ιούδες όμως ο δρόμος είναι το Γουδί και μόνο.

Μ. Αναστασόπουλος
τ. εξαγωγέας, τώρα νεόπτωχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ