Χρυσοβελώνη: Γιατί Βαγγέλη έκανες κωλοτούμπα;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ÂÏÕËÇ - ÏËÏÌÅËÅÉÁ ÌÅ ÈÅÌÁ ÔÇÍ ÐÑÏÔÁÓÇ ÂÏÕËÅÕÔÙÍ ÔÏÕ ÐÁÓÏÊ ÃÉÁ ÔÇÍ ÓÕÓÔÁÓÇ ÐÑÏÁÍÁÊÑÉÔÉÊÇÓ ÅÐÉÔÑÏÐÇÓ ÁÍÁÖÏÑÉÊÁ ÌÅ ÔÇÍ ÕÐÏÈÅÓÇ ÔÙÍ ÕÐÏÂÑÕ×ÉÙÍ ÅÐÉ ÈÇÔÅÉÁÓ ÔÏÕ ÁÊÇ ÔÓÏ×ÁÔÆÏÐÏÕËÏÕ(ICON PRESS / ËÉÁÊÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ)

Για κωλοτούμπα κατηγορεί τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μειμαράκη η κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μα΄ρίνα Χρυσοβελώνη. Σε ΄δήλωσή της τονίζει ότι : «Σήμερα το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Βουλής προσήλθε στη Διάσκεψη των Προέδρων μόνο και μόνο για

να εκτελέσει μιαν αξιοσημείωτη ανακυβίστηση.

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε μετά από εξέταση των κατατεθειμένων προτάσεων της αντιπολίτευσης και προφανώς μετά από στοχευμένες διαβουλεύσεις με τη συμπολίτευση ότι άλλαξε άποψη!

Πλέον, σύμφωνα πάντα με τον Πρόεδρο της Βουλής, την ύπαρξη άνω των 120 βουλευτικών υπογραφών θα πρέπει να την κρίνει το 1ο θερινό τμήμα, το οποίο υπενθυμίζεται ότι αριθμεί μόλις 100 βουλευτές!

Υπενθυμίζεται πως την εν λόγω πρωτοφανή «πατέντα» διακινούσαν από το πρωί σεσημασμένα δημοσιογραφικά «παπαγαλάκια» του συστήματος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Μετά ταύτα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ καλούμε τον κ. Μεϊμαράκη να διευκρινίσει από ποιον ακριβώς και πως επείσθη ξαφνικά να χρησιμοποιήσει την «πατέντα» αυτή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ