Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΕΣΚ : “Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ”

 
ljbjlljbl

Σε αυτήν την άνιση μάχη μεταξύ των ουκρανικών ορδών και των σλάβων αγωνιστών που μάχονται χωρίς την απαραίτητη υλικοτεχνική υποστήριξη , οι μαχητές της Νέας Ρωσίας έχουν πολλές φορές ταυτίσει το πεπρωμένο τους με αυτό των 300 του Λεωνίδα .

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Γνωρίζοντας την υπεροπλία του εχθρού και την πολιτική ασυλία που απολαμβάνει στα     εγκλήματα πολέμου που διαπράττει από Ε.Ε. και ΗΠΑ, οι μαχόμενοι της Νέας Ρωσίας έχουν δηλώσει ότι συνειδητά θα διαφυλάξουν τις δικές τους Θερμοπύλες στις εσχατιές του σλαβικού πολιτισμού.

ljbljjl
Ο Κυνερνήτης της Λαικής Δημοκρατίας του Ντονέσκ, PavelGoubarev , σε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη δήλωσε ότι δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις χωρίς κατάπαυση του πυρός:<!more>
kbkhvvk

 “Τα ουκρανικά στρατεύματα έρχονται, δεν ξέρουμε ακριβώς το πότε, αλλά αντιλαμβανόμαστε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια επίθεση “τύπου Σλαβιάνσκ” , δηλαδή αποκλεισμός και βαρύ πυροβολικό. Η δήλωση Ποροσένκο περί επέμβασης μόνο των ειδικών δυνάμεων είναι ψευδής. Δε διαθέτουν το απαιτούμενο προσωπικό για να πραγματοποιήσουν επιχείρηση ειδικών δυνάμεων μεγάλης κλίμακας.Στρατιωτικοί του Ουκρανικού στρατού, υπερασπιζόμενοι την τιμή και την αξιοπρέπειά τους αρνούνται να εκτελέσουν τα δολοφονικά προστάγματα,   απειθαρχώντας στους ανωτέρους τους και καταθέτουν εγγράφως τις παραιτήσεις τους. Πρόκειται για την πιο αξιοσέβαστη και τιμημένη πράξη.

jlljbljl
 
Πρέπει να βασισθούμε μόνο στις δικές μας δυνάμεις όπως σε ναυάγιο ή σε πνιγμό.
“Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ”
dimpenews.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ