Η κυρία διορισμένη σε "νευραλγική θέση" που ηθελε να "εξοντώσει" το Ολυμπία…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

20140711-224637-81997984.jpgΕιναι θεμα αρχής για το Ολυμπια να σεβόμαστε κάποιους θεσμούς εθνικής σημασίας, παρα το οτι έχουν βουτηχθει στην σήψη.
Ειδικά κάποιες υπηρεσίες που θα έπρεπε υπερκομματικά να προστατεύουν τον λαό και την πατρίδα, αλλα κατάντησαν αρένα κομματικών και άλλων βοθρολυμάτων, ως αναπόσπαστο κομμάτι της μνημονιακής λαίλαπας. Πως θα κατάφερναν άλλωστε να οργανώσουν την μεγάλη ληστεία εαν οι θεσμοί λειτουργούσαν “ρολόι”; Ολο το σόι θα βρισκόταν φυλακη πριν προλάβει να
ανασάνει.
Η εν λόγω κυρία όμως, αντί να υπηρετεί την πατρίδα που την πληρώνει, υπηρετεί το σάπιο σύστημα του παπανδρεϊσμού. Η αθλιότητα της έφτασε σε τέτοιο σημείο που έστησε ολόκληρη σκευωρία για το Ολυμπία, εκμεταλλευόμενη την υστερία πρόσφατης υπόθεσης.
Η όλη μεθόδευση βέβαια ηταν τόσο γελοία που πήγε άπατη. Δεν ειναι όμως αυτο το ζητούμενο…
Η κυρία έκανε το τραγικό λάθος να διαρρεύσει σε γνωστό κύκλωμα εκβιαστων την “είδηση”, ωστε να πιέσει καταστάσεις. Έλα όμως που το εν λόγω κύκλωμα παρακρατικών της ενημέρωσης, εκτος απο στοχοποίηση θύματος “τρομοκρατικής” ενέργειας, στοχοποίηση παρολιγον θύματος συμβολαίου θανάτου, εχει εμπλοκή και στην τεράστια υποθεση με την τουρκικη ηρωινη. Την οποία παραδόξως κάποιοι προσπαθούν να αποκρύψουν.
Σκέψου κέντα αγαπητή κυρία. Να συνεργάζεσαι με τρομοκράτες και εμπόρους ναρκωτικών που διατηρούν σχέσεις με το βαθύ τουρκικό κράτος.
Ειναι αυτο που λένε “Με όποιο δάχτυλο και αν δείξεις, πάντα κάποιο θα δείχνει εσένα”.
Εσένα που νόμιζες οτι θα σε έσωζε η παπανδρεοφροσυνη σου, εσχάτως σαμαροφροσυνη.
ΥΓ… ΚΑΛΗ δουλειά το λιμενικό έτσι; Το λιμενικό που συκοφάντησαν βάναυσα κάποια δουλικά του παρακράτους. Γιατί άραγε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ