Φοροελαφρύνσεις. Άλλο ένα προπαγανδιστικό τέχνασμα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

42DDA2283F4BF5814DE71F6C1CA3865DΠλύση εγκεφάλου μας έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα η προπαγάνδα του καθεστώτος, με τις δήθεν σκοπούμενες φοροελαφρύνσεις. Προφανώς η προπαγάνδα αυτή είχε ως στόχο να «μασήσουμε» και να καταπιούμε πιο εύκολα τα εξοντωτικά εκκαθαριστικά της εφορίας, με τη σκέψη ότι αυτή θα είναι η τελευταία φορά.
Δυστυχώς όμως, ήρθε κατακαλόκαιρα η τρόϊκα και αποκάλυψε το προπαγανδιστικό ψεύδος. Καμία φοροελάφρυνση είναι η εντολή των δανειστών, δηλαδή των πραγματικών αφεντικών της Ελλάδας. Έτσι μας επανέφεραν όλους, από την εικονική πραγματικότητα που μας είχε η κυβέρνηση, βοηθούμενη από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, στην κανονική σκληρή πραγματικότητα.
Ταυτόχρονα ήρθε και η παντελώς αποτυχημένη έξοδο στις αγορές, για να μας επαναφέρει όλους στην επίσης πραγματικότητα των δια βίου μνημονίων.
Τελικά, εκ του αποτελέσματος μάλλον αποδεικνύεται πως ο πραγματικός στόχος των μνημονίων δεν είναι η σωτηρία μας, αλλά η προτεσταντική τιμωρία μας και η αρπαγή του οικοπέδου Ελλάδα και των περιουσιών μας, ως εξαγνισμό για τις «αμαρτίες» μας.
Πέτρος Χασάπης
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ