Κοκτέιλ πάρτι, σούσι και χλιδή στο «Συμπόσιο της Σύμης» -ο Γιώργος δεν αλλάζει


 
image
 
 
Κοκτέιλ πάρτι, σούσι και φόντο ένα φινετσάτο εστιατόριο. Σε αυτό το σκηνικό, οι υψηλοί προσκεκλημένοι του Γιώργου Παπανδρέου έκαναν την πρώτη τους συνάντηση πριν αρχίσουν τις συζητήσεις για τη λιτότητα, τις ανισότητες ή την ανεργία.
Πρόκειται για το «Συμπόσιο της Σύμης» με οικοδεσπότη των πρώην πρωθυπουργό, το οποίο διεξάγεται για 15η φορά, έπειτα από «διάλειμμα» ενός χρόνου. Το ραντεβού έχει δοθεί στις Σπέτσες και αντικείμενο είναι η «επανεφεύρεση της
 

Δημοκρατίας». Πριν όμως αρχίσουν οι εισηγήσεις, οι διοργανωτές έδωσαν έναν τόνο απόλυτης χλιδής, στο «Freud Oriental», στο εμβληματικό ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο», με το κοκτέιλ πάρτι που οργάνωσαν εκεί, όπου γράφει το «Εθνος», κλείνοντας ολόκληρο το εστιατόριο.
Οπως αναφέρει η εφημερίδα, φέτος στο Συμπόσιο δεν μετέχουν πρωτοκλασάτες προσωπικότητες άλλων χρόνων, όπως ο Μπιλ Κλίντον και η Σεγκολέν Ρουαγιάλ. Οι προσκεκλημένοι είναι από 12 χώρες, την ευθύνη της διοργάνωσης έχει το Ιδρυμα Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, ενώ σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση οι VIP καλύπτουν οι ίδιοι τα έξοδα συμμετοχής και διαμονής. Πάντως, πηγές του «Εθνους» αναφέρουν ότι τα κεράσματα στο πάρτι της Παρασκευής περίσσευαν, προκαλώντας ενθουσιασμό στους υψηλούς προσκεκλημένους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ