ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ

ΤΙ ΔΙΑΜΟΙΦΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΓΕΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ;
angela_merkel_vladimir_putin_rio_de_janeiro_reuters_360-1
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας , την επιτήρηση των άλλων κρατών μελών , και τη τήρηση πρωτοκόλλου, και το φόβο συναντηθήκαν οι κορυφαίοι πολιτικοί “ενδιαφερόμενοι” του ουκρανικού ζητήματος. Στο ουδέτερο έδαφος, του τοπικού κυβερνήτη του Rio de Janeiro, ο Vladimir Putin και Angela Merkel συναντήθηκαν, σήμερα το απόγευμα.
<!more>
Η συνάντηση έγινε αμέσως μετά την άφιξη του Ρώσου Προέδρου στη Βραζιλία, όπου βρισκόταν και η Μέρκελ για την παρακολούθηση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλου. Ο ρώσος Πρόεδρος κατευθήνθηκε από το αεροδρόμιο στο προκαθορισμένο ραντεβού.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Πούτιν, Dmitry Peskov, το κλειδί των συζητήσεων μεταξύ των δυο πολιτικών ήταν η κατάσταση στην Ουκρανία και ότι μελετάται η πιθανότητα μιας τηλεδιάσκεψης των αρμόδιων φορέων για την επίλυση του Ουκρανικού.
Το γραφείο της Merkel εξέδωσε ανακοίνωση ότι η ανταλλαγή αιχμαλώτων είναι προαπαιτούμενο για μια κατάπαυση του πυρός.(ndtv)
dimpenews
 
 
 
 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ