ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΙ ΔΙΑΜΟΙΦΘΗΚΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΗΓΕΤΩΝ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ;
angela_merkel_vladimir_putin_rio_de_janeiro_reuters_360-1
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας , την επιτήρηση των άλλων κρατών μελών , και τη τήρηση πρωτοκόλλου, και το φόβο συναντηθήκαν οι κορυφαίοι πολιτικοί “ενδιαφερόμενοι” του ουκρανικού ζητήματος. Στο ουδέτερο έδαφος, του τοπικού κυβερνήτη του Rio de Janeiro, ο Vladimir Putin και Angela Merkel συναντήθηκαν, σήμερα το απόγευμα.
<!more>
Η συνάντηση έγινε αμέσως μετά την άφιξη του Ρώσου Προέδρου στη Βραζιλία, όπου βρισκόταν και η Μέρκελ για την παρακολούθηση του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλου. Ο ρώσος Πρόεδρος κατευθήνθηκε από το αεροδρόμιο στο προκαθορισμένο ραντεβού.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Πούτιν, Dmitry Peskov, το κλειδί των συζητήσεων μεταξύ των δυο πολιτικών ήταν η κατάσταση στην Ουκρανία και ότι μελετάται η πιθανότητα μιας τηλεδιάσκεψης των αρμόδιων φορέων για την επίλυση του Ουκρανικού.
Το γραφείο της Merkel εξέδωσε ανακοίνωση ότι η ανταλλαγή αιχμαλώτων είναι προαπαιτούμενο για μια κατάπαυση του πυρός.(ndtv)
dimpenews
 
 
 
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ