Κοτόπουλα οι ναζιστες της Ουκρανιας: "Μα τον θεό, δεν ρίξαμε εμείς την οβίδα σε ρωσικό έδαφος"!

Έτοιμη για στοχευμένα χτυπήματα οι Ρώσοι. Γιατί μεχρι σήμερα νομίζαμε οτι τα ελικόπτερα τα έριχναν οι χωρικοί με σφεντόνες…
Το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε «στοχευμένα πλήγματα» επί του ουκρανικού εδάφους εξετάζει η Ρωσία, σύμφωνα τουλάχιστον με την εφημερίδα «Kommersant», η οποία επικαλείται πηγές του Κρεμλίνου.
«Η υπομονή μας έχει όρια», φέρεται να δήλωσε η πηγή του Κρεμλίνου, προσθέτοντας ότι «δεν θα πρόκειται για στρατιωτική επιχείρηση μεγάλης
κλίμακας, αλλά αποκλειστικά για στοιχευμένα πλήγματα εναντίον θέσεων από τις οποίες προέρχονται τα πυρά προς το ρωσικό έδαφος».
Η Μόσχα προειδοποίησε χθες το Κίεβο ότι η πτώση μίας οβίδας σε ρωσικό χωριό κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία θα έχει «μη αναστρέψιμες συνέπειες» , χαρακτηρίζοντας το περιστατικό επίθεση εκ μέρους της Ουκρανίας.
«Στη Ρωσία, θεωρούμε αυτήν την πρόκληση ακόμη μία επιθετική ενέργεια εκ μέρους της Ουκρανίας. Αυτό το γεγονός δείχνει την εξαιρετικά επικίνδυνη κλιμάκωση της έντασης στα σύνορα ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία, η οποία μπορεί να έχει μη αναστρέψιμες συνέπειες, για τις οποίες την ευθύνη θα φέρει η Ουκρανία», ανέφερε η ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.
Το Κίεβο αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι φέρει ευθύνη για την εκτόξευση της οβίδας που έπεσε στο ρωσικό έδαφος.
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία. Οι ουκρανικές δυνάμεις δεν πραγματοποιούν βολές κατά του εδάφους της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Δεν ρίξαμε εμείς», δήλωσε ο Αντριι Λισένκο, εκπρόσωπος του ουκρανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ