H Deutsche Bank έχει φουνταρει. Εχει 63 φορες μόχλευση κεφαλαίων ! και/με… απειρα τοξικα παραγωγα…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140714053605
Έμαθα απο μια φιλη την εξης ιστορία :
” Φίλη μου που έχει κόρη, η οποία σπούδαζε στην Αυστραλία, το 2010 ή 11 (δεν θυμάμαι καλά) έστειλε έμβασμα στο παιδί της.
Της έδωσαν το αντίτυπο που δίνουν όταν κάνεις μια τέτοια διαδικασία το έβαλε αυτή στο φάκελο που φυλάει τα τέτοια και το ξέχασε. Το ’12 χρειάστηκε κάτι και ξανάνοιξε τον φάκελο, κι έπεσε στα χέρια της το διπλότυπο της απόδειξης αποστολής. Μόνο που υπήρχε κατά λάθος κι ένα άλλο χαρτί….

Της έδωσαν κατά λάθος μαζί και το διπλότυπο της Αναφοράς, που έδωσαν στην Deutsche bank για το έμβασμα! Το χαρτί έγραφε Reference με αποδέκτη “Deutsche bank Frankfurter Anheim”.
Ό,τι κάνουμε εδώ το Αναφέρουν αμέσως στην Deutsche bank. “
ΜΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, Η #2 ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ 63 ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΜΟΧΛΕΥΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΚΑΙ ΜΕ 20 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΕΠ ΣΕ ΤΟΞΙΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ…..
1. Παρακολουθει τις Ελληνικες Τραπεζικες συναλλαγες; Ποιος της εδωσε το δικαιωμα/αδεια ;
2. Πως θα περασει τα στερς τεστ της ΕΚΤ τον Οκτωβριο ; Ειναι too big to fail ; Θα την ΣΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ / ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ;
3. Θα την σωσουμε εμεις οταν ο SSM & SRM αποφασισουν να εκκαθαρισουν μια δικη μας τραπεζα και να την συγχωνευσουν με την χρεοκοπημ2νη Deutsche Bank ;
Καυα ερωτηματα, ζητουν ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ απο Στουρναρα και Σαμαρα.
Ποιος θα ρωτησει αρμοδιως ;
Δημητρης Καμμενος
ΠΠ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ