ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NOVOROSSIA NEWS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

nvgi

 Οι Ρώσοι τώρα συνειδητοποιούν ότι οι βομβαρδισμοί του ουκρανικού στρατού δεν  στοχεύουν μόνο τους “πρόσφυγες του Donbas” αλλά και  αυτούς τους ίδιους. Δυστυχώς έζησαν τη φρίκη των επιθέσεων στο πετσί τους.Εκτοξεύθηκαν όλμοι σε μια πόλη της περιοχής του  Rostov που βρίσκεται κοντά στά ουκρανορωσικά σύνορα. Ένας άνδρας σκοτώθηκε και πολλοί τραυματίσθηκαν. Ο κρατήρας εντοπίστηκε μέσα σε ένα μποστάνι και γκρεμίσθηκαν σπίτια και περιφράξεις.<!more>

 
10536648_334991176656271_1688481335_n-300x211 (1)

 Οι άνθρωποι εκεί βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Σε αυτή την κατάσταση είναι το Ντονμπάς εδώ και 4 μήνες… Η Ουκρανία  μάλλον θα εμπλέξει τη Ρωσία σε πόλεμο.Σήμερα το βραδάκι είχαμε καλά νέα. Η στάθμη του νερού στο κανάλι  Seversky που υδροδοτείται από τη δεξαμενή  του Donets, ανέβηκε  για πρώτη φορά, μετά τις δολιοφθορές. Αργότερα θα αποκατασταθεί και το δεύτερο κανάλι.

vng Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ  σε όλο το τεχνικό προσωπικό συντήρησης, πρόκειται για  πραγματικούς ήρωες. Μας ενημέρωσαν ότι το κανάλι έχει επάρκεια σε  νερό για 4 με 5 ημέρες. Αυτό σημαίνει ότι σύντομα το Σλαβιάνσκ και το Ντονέσκ θα έχουν κανονική παροχή νερού. Μέχρι τότε θα έχουμε νερό από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 βράδυ.

 Παρά την βροχή των ακατάπαυστων πυρών  η πολιτοφυλακή επιτέθηκε  στο αεροδρόμιο του Donetsk.Οι Ουκρανοί συνέχιζαν να βομβαρδίζουν την πόλη. Όμως το Ντόνετσκ προετοιμάζεται για τα χειρότερα. Η πολιτοφυλακή   εκκενώνει την πόλη από τους αμάχους και δυναμώνει την άμυνά της στις θέσεις των κατοίκων. Αποθηκεύονται τρόφιμα. Δημιουργούνται λίστες ονομάτων για την είσοδο στο κάθε καταφύγιο. Μαθαίνουν μεθόδους για το πως να μην εντοπίζονται ηλεκτρονικά την ώρα των βομβαρδισμών. Παρέχονται οδηγίες διάσωσης και κανόνες συμπεριφοράς μόλις ηχήσουν τα τύμπανα του πολέμου…..

 dimpenews.com για την ελληνική έκδοση του NOVORUSSIANEWS
 
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ