Δένδιας: «Ώριμες» οι συνθήκες να συζητήσουμε για τα κόκκινα δάνεια…

δενδιαςΞεκινάει και επίσημα λοιπόν η διάσωση των τραπεζών από την «κόκκινη» θηλιά…η οποία εξυπακούεται ότι για μία ακόμα φορά θα περαστεί στο λαιμό των Ελλήνων πολιτών!

Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να συζητήσουμε το μεγάλο πρόβλημα των «κόκκινων» δανείων, ώστε να δημιουργήσουμε παράλληλες διαδικασίες, συγκεκριμένου χρόνου, για να απελευθερωθούν εκείνες οι επιχειρηματικές δυνάμεις που είναι σήμερα εγκλωβισμένες. Η αναμόρφωση του Πτωχευτικού Δίκαιου είναι βασικός άξονας στη συζήτηση που διενεργείται για τα «κόκκινα» δάνεια.

Αυτό ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Νίκος Δένδιας, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Όπως τόνισε ο κ. Δένδιας, δεν πρόκειται να χαρίσουμε χρήματα τα οποία οφείλονται και δεν θα ανεχτούμε την κατάσταση του πλούσιου επιχειρηματία και της φτωχής επιχείρησης.

Δε θα χαρίσουμε τα πάντα σε όλους και μετά θα φύγουμε πρόσθεσε, ωστόσο – είπε – οι ρυθμίσεις για τα κόκκινα επιχειρηματικά δάνεια πρέπει να γίνουν χωρίς να πληγεί το τραπεζικό σύστημα και να μην αδικηθούν οι συνεπείς επιχειρηματίες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ