Καρέλιας, η ελληνική καπνοβιομηχανία με τους φανατικούς καπνιστές σε 65 χώρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασίλης Μαστοράκης, διευθυντής Μάρκετινγκ της καπνοβιομηχανίας Καρέλια

Κυρίες και κύριοι, καλησπέρα σας. Εκ μέρους της διοίκησης της εταιρείας Καρέλιας και των εργαζομένων, ευχαριστώ τη StatBankγια την τιμή που μας κάνει για δεύτερη συνεχή χρονιά. Χωρίς να θέλω να σας κουράσω, θα ήθελα να αναφερθώ σε πολύ λίγα στοιχεία. Οι περισσότεροι από εσάς μπορεί να μη γνωρίζετε, εκτός από αυτά που ανέφερε η δεσποινίς για το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας η οποία στους χρόνους και στους καιρούς που περνάμε πήρε μια πολύ καλή και πολύ μεγάλη έκταση.

Ήθελα λοιπόν να σας πω ότι η εταιρεία Καρέλιας, μια επιχείρηση με πάνω από 125 χρόνια στον χώρο, τα τελευταία 20 χρόνια κατά τα οποία έχω την τιμή να εργάζομαι για την εταιρεία αυτή, έχει καταφέρει να αναστρέψει αυτό που ήταν κάποτε, δηλαδή μια εταιρεία που προωθούσε τα προϊόντα της στην ελληνική αγορά και μόνο, με αποτέλεσμα το 2013 87% των πωλήσεών μας διοχετεύθηκε στο εξωτερικό σε πάνω από 65 αγορές, τόσο σε αγορές εντός των χωρών όσο και σε αγορές dutyfree. Καταφέραμε να τοποθετήσουμε επώνυμα ελληνικά προϊόντα, που σχεδιάζονται και δημιουργούνται στην Ελλάδα στο εργοστάσιό μας στην Καλαμάτα και, με βάση την αφοσίωση και την πολύ σκληρή δουλειά όλων των εργαζομένων, καταφέρνουν να πετυχαίνουν αξιοζήλευτα αποτελέσματα.

Η εταιρεία κατάφερε το 2013 – σταθμός ρεκόρ από άποψη κερδοφορίας – να συνεισφέρει στην ελληνική οικονομία περίπου στα 400 εκατ. ευρώ και συνεχίζει με το πνεύμα της αφοσίωσης στη δουλειά και μόνο, επενδύοντας τα τελευταία 10 χρόνια 60 εκατ. ευρώ από ίδια κεφάλαια, με μηδενικό τραπεζικό δανεισμό. Επίσης συνεχίζει να βλέπει αισιόδοξα τον πολύ δύσκολο χώρο που είναι η αγορά των καπνικών προϊόντων.

Ευχαριστώ πάρα πολύ, καλή επιτυχία και εύχομαι να συναντηθούμε ξανά πολύ περισσότεροι του χρόνου σε αυτή την αίθουσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ