Στο πλευρό της Μποκο Χαράμ η ναζιστικη Τουρκία, παρέα με την εξαγορασμένη "Διεθνή Αμνηστεία"! Αποκαλύπτουν βιντεο με …θηριωδίες κατα των ισλαμοφασιστων!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140806073936 ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ.
Πέφτουν πλέον οι μάσκες του παγκόσμιου δολοφόνου, του εχθρού της ανθρωπότητας που ονομάζεται Τουρκία. Η χωρα που διαπράττει γενοκτονίες σε τέσσερις χώρες την στιγμή που μιλάμε, αλλα καταφέρνει να παραμένει στο απυρόβλητο εξ´ αιτίας του πακτωλού μαύρου χρήματος που διαθέτει για να εξαγοράζει τα πάντα. Μαύρο χρήμα απο δουλεμποριο, ναρκωτικά, αλλά κυρίως εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων, αφού σύμφωνα με επίσημη καταγγελια στον ΟΗΕ, 18000 προσφυγόπουλα απο την Συρια που “φιλοξενεί” η τουρκια, έχουν σφαγιασθει σε νοσοκομεία – χασάπικα για να παρθουν τα όργανα τους.
Φανταστείτε πόσοι πάμπλουτοι του πλανήτη ειναι “πελάτες”.
Επιπλέον, πριν απο λίγο καιρό είχαμε αποκαλύψει οτι τόσο η Διεθνης Αμνηστεία όσο και η HRW του Σορος έπαιρναν χρήμα απο ελβετικό fund – χρηματοδότη της Αλ Κάιντα! Εν κατακλείδι, δεν προξενεί σε κανέναν εντύπωση η “καταγγελια” με το “βιντεο – βόμβα” που έκανε η Διεθνης Αμνηστεία και προβλήθηκε εκτενώς απο τα τουρκικά ΜΜ”Ε”. Καταγγελια που αγιοποιει τους ισλαμοφασιστες της Μποκο Χαράμ.
Δεν πειράζει, κάποτε θα έλθει η ρημάδα η Νυρεμβεργη για τους παντουρκιστες του πλανήτη…
Το βιντεο και η είδηση εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ