Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Ρεαλιστική Κόντρα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid 20140811071249

Είναι γεγονός ότι σαν λαός έχουμε πολύ κοντή μνήμη. Ας θυμηθούμε όμως όλοι ορισμένα γεγονότα κατά τις διπλές εκλογές του 2012, Μάιο και Ιούνιο. Είναι η εποχή που η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το μιντιακό σύστημα της διαπλοκής δίνουν μάχη με θεμιτά και αθέμιτα μέσα προκειμένου οι εκλογές να αναδείξουν μια βιώσιμη μνημονική συγκυβέρνηση.
Εκείνη την περίοδο ο Αιμίλιος Λιάτσος εξέδιδε την εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκευή & 13». Κατά το κρίσιμο διάστημα της προεκλογικής μάχης η «Παρασκευή & 13» ξεκίνησε πρωτοσέλιδες επιθέσεις σε βάρος του Πάνου Καμμένου και της συζύγου του Ελένης Τζούλη.
«Την εποχή της μεγάλης ληστείας στο χρηματιστήριο», «Π. Καμμένος: έπαιξε 9,5 δισ. δρχ», «Κέρδισε 1 δισ. δρχ στη Σοφοκλέους», «κατηγορήθηκε το 1996 για απιστία σε βαθμό κακουργήματος», «Η σύζυγος Ελένη Τζούλη έχει καταδικαστεί για πλαστογραφία σε φυλάκιση 2 ετών». Αυτοί ήταν μερικοί από τους πρωτοσέλιδους τίτλους της εφημερίδας.
Η προπαγάνδα με την βοήθεια και των αναδημοσιεύσεων άλλων γνωστών και μη εξαιρετέων ΜΜΕ είχε σαν αποτέλεσμα την απώλεια περί των τριών μονάδων από εκλογή σε εκλογή για τους ΑΝΕΛ. Βέβαια η υπόθεση οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη με αποτέλεσμα ο κ. Λιάτσος να βγει και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και τη σύζυγό του: Τα πρωτοσέλιδα ρεπορτάζ της «Παρασκευής & 13», «είναι εξ ολοκλήρου ψευδή και αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και δημοσιεύτηκαν από εσφαλμένη πληροφόρηση» δηλώσε ο Αιμίλιος Λιάτσος. «Ζητώ συγγνώμη από τον κ.Πάνο Καμμένο και από τη σύζυγό του κ. Τζούλη Καμμένου, για όλα τα ανωτέρω δημοσιευθέντα και δηλώνω ότι δεν είχα πρόθεση να θίξω την τιμή και την υπόληψή τους»
Κατόπιν αυτών των «υπηρεσιών», μέσω των οποίων αποδείχθηκε η «αντικειμενικότητα» του λαμπρού αυτού υπηρέτη της ενημέρωσης, η συγκυβέρνηση διόρισε τον Αιμίλιο Λιάτσο γενικό διευθυντή ενημέρωσης της ΕΡΤ, θέση την οποία διατήρησε μέχρι την ημέρα που η ΕΡΤ έπαψε να εκπέμπει με «Εντολή Σαμαρά».
Σήμερα ο Αιμίλιος Λιάτσος έχει αναλάβει 2-ωρη ενημερωτική εκπομπή στον πολυφωνικό ραδιοφωνικό σταθμό Real FM των Νίκου Χατζηνικολάου και Ανδρέα Κουρή και διευθυντής της αντιμνημονιακής “Kontra News” του Γιώργου Κουρή.
Κανένας καλός δεν χάνεται σ’ αυτό τον τόπο….
Βλάσης Μανθογιάννης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ