Αλλάζει το πολιτικό σκηνικό- Ο Λοβέρδος γυρίζει στο ΠΑΣΟΚ

 
image
 
 
Αφού μας έπρηξε και αυτός με το κόμμα του αποφάςιςε να γυρίςει στο μαντρί ξεπληρώνοντας την υπουργοποίηςή του! Ο λόγος για τον Λοβέρδο που ανακοίνωςε την επιςτροφή του στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ το επόμενο διάστημα μιλώντας στο Mega.
Υπενθύμισε ότι η αποχώρησή του από το ΠΑΣΟΚ έγινε
 

με διαγραφή, την οποία απέδωσε στις συνθήκες που επικρατούσαν εκείνη την εποχή.
Ο ίδιος εμφάνιστηκε και πάλι κατηγορηματικός στην εφαρμογή του νόμου για τους «αιώνιους» φοιτητές, λέγοντας ότι «θα εφαρμοστεί, όχι γιατί είμαστε νομικιστές, αλλά γιατί έχει δοθεί ο κατάλληλος χρόνος».
Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι στην περίπτωση των «αιώνιων» φοιτητών «μιλάμε για φοιτητές 4ετούς ή 5ετούς κύκλου σπουδών, που μπήκαν το 2002 ή 2003. Δεν είναι ο νόμος για τον νόμο, αλλά γιατί πρέπει να δειχθεί σεβασμός στον κύκλο σπουδών» εξήγησε.
Υπογράμμισε πάντως ότι ο νόμος προβλέπει εξαιρέσεις για φοιτητές που εργάζονται ή έχουν άλλα προβλήματα.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τα κενά στην εκπαίδευση, λόγω συνταξιοδοτήσεων, ιδιαίτερα από του χρόνου, επαναφέροντας το θέμα της αλλαγής της αναλογίας 1 προς 10.
«Αν φύγουμε από την αναλογία 1 προς 10, οι εξετάσεις ΑΣΕΠ είναι μονόδρομος» ξεκαθάρισε.
Για την «καυτή πατάτα» των μετεγγραφών των φοιτητών επανέλαβε ότι υπάρχει ένας νόμος που ψηφίστηκε τον Μάιο, προτού ο ίδιος αναλάβει το υπουργείο, και ο οποίος «δημιουργεί αδιέξοδο στα πανεπιστήμια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ