ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΑΡΙΑΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΜΑΝΤΗΛΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

1822270041_b973363942z_1_20140818093846_000_grt2vp8t6_1-0

 Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

 Διπλωματικό επεισόδιο ;To γεγονός έλαβε χώρα στους δρόμους των Βρυξελλών την περασμένη Πέμπτη αλλά μόλις σήμερα σήμερα διέρρευσε στον βελγικό τύπο. Στο επεισόδιο εμπλέκεται ο Προιστάμενος του Πρωτοκόλλου του Δήμου των Βρυξελλών και μια καταριανή πριγκίπισσα. Σύμφωνα με την ολλανδόφωνη βελγική “Het Laatste Nieuws” το υψηλόβαθμο στέλεχος του Δήμου ο M. Pire επιτέθηκε σε ώρα εκτός υπηρεσίας στο δρόμο σε μια γυναίκα που έφερε niqab δηλ. την γυναικεία αμφίεση μουσουλμανικού στυλ που καλύπτει όλο το σώμα και το πρόσωπο εκτός από τα μάτια. Η πριγκίπισσα όπως τελικά αποδείχθηκε συνοδευόταν από 2 ακόμα άτομα.

Τα 3 αυτά πρόσωπα απευθυνόμενα στα αγγλικά ζήτησαν από τον Pire να τους υποδείξει τον δρόμο που οδηγεί στην Grande place των Βρυξελλών. “Απάντησα ότι δεν μιλάω σε άτομα των οποίων δεν μπορώ να δω το πρόσωπό τους.Μ΄αυτή μου την απάντηση ουσιαστικά ήθελα να τους κάνω να καταλάβουν ότι στο Βέλγιο απαγορεύεται να φέρεις niqab » διευκρινίζει ο Jean-Marie Pire. Η συνδιαλλεγόμενή μου δεν έδειξε κατανόηση και εγώ της αφαίρεσα το πέπλο.Δεν όφειλα να το κάνω αλλά αυτό που εκείνη έκανε δεν είναι πλέον νόμιμο.”

Το πρόβλημα που προέκυψε είναι ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν είναι μια απλή θνητή που προέρχεται από τα πολυπληθή κελεμπιοκρατούμενα καρτιέ της πρωτεύουσας της Ευρώπης. Είναι μια πριγκίπισσα και μάλιστα καταριανή. Η οποία και πέρασε στην αντεπίθεση.Κατέθεσε αγωγή εναντίον του υψηλόβαθμου υπαλλήλου με το αιτιολογικό ότι της προκλήθηκαν ελαφριές σωματικές βλάβες από την επίθεση.Συγκεκριμένα καταγγέλει ότι από το βίαιο τράβηγμα των σκουλαρικιών της σχίστηκαν οι λοβοί των αυτιών της και μάτωσαν. Η εισαγγελία των Βρυξελλών ανακοίνωσε ότι μια προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε για πρόκληση ελαφρών σωματικών βλαβών και χειροδικία.Παράλληλα στην πριγκίπισσα επιβλήθηκε πρόστιμο για την μη νόμιμη περιβολή της.Δύσκολοι καιροί για πριγκίπισσες και δη καταριανές στο …..Βασίλειο του Βελγίου…… (sudinfo.be 18/08/14)

 dimpenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ