Επίδειξη ισχύος από τη Ρωσία: Εκτόξευσε A/A S-400 και S-300 (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ρωσιαΑπάντηση στις απειλές του ΝΑΤΟ φαίνεται να είναι οι σημερινές εκτοξεύσεις Α/Α Πυραύλων από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας που δείχνει με τον τρόπο της ότι τυχόν πτήσεις μαχητικών του ΝΑΤΟ θα έχουν άσχημο τέλος

Ίσως οι Νατοϊκοί να καταλάβουν οτι έχουν μπροστά τους μια υπερδύναμη και όχι μια περιφερειακή χώρα με ελάχιστη Στρατιωτική Δύναμη ….Οι εκτοξεύσεις των S-400 & S-300 μόνο τυχαίες δεν είναι !

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας πραγματοποίησαν σήμερα δοκιμαστικές εκτοξεύσεις πυραύλων εδάφους-αέρος κατά τη διάρκεια στρατιωτικών γυμνασίων στη νότια επαρχία Αστραχάν, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, σε μια επίδειξη ισχύος την ώρα που οι μάχες συνεχίζουν να μαίνονται στη γειτονική Ουκρανία.

Διεξήχθησαν «δοκιμαστικές εκτοξεύσεις των πυραύλων εδάφους-αέρος S-400 και S-300» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Αμύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας Ιγκόρ Κλιμόφ, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.

Περίπου 800 στελέχη των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων και 200 οχήματα και συστήματα ενεπλάκησαν στα γυμνάσια αυτά, πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Σεργκέι Σόιγκου κήρυξε σήμερα την έναρξη του επανεξοπλισμού του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού.

Εξάλλου, ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν θα παρευρεθεί στις 26 Αυγούστου στο Μινσκ της Λευκορωσίας στην περιφερειακή σύνοδο κορυφής, στην οποία θα συμμετάσχει επίσης ο Ουκρανός πρόεδρος Πέτρο Ποροσένκο και η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Κάθριν Άστον, επιβεβαίωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

Κατά τη διάρκεια της συνόδου αυτής προβλέπεται ότι θα υπάρξουν πολλές διμερείς επαφές, όμως δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Πούτιν θα συναντηθεί κατ” ιδίαν με τον Ποροσένκο.

video απο την εκτόξευση Α/Α και άλλων πυραύλων κατά τη διάρκεια των ασκήσεων του Μαΐου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ