ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ 4 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΙΝΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΣΕ ΓΗΠΕΔΟ ΛΙΒΥΟ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

η ισλαμιστική οργάνωση που δρα στην πόλη Αrish πρωτεύουσα της επαρχίας του Β.Σινά
η ισλαμιστική οργάνωση που δρα στην πόλη Αrish πρωτεύουσα της επαρχίας του Β.Σινά

 Πορφύρης Δ Σταφυλά Π

 Tην Τετάρτη στο Β Σινά της Αιγύπτου στην πόλη Sheikh Zuweid βρέθηκαν τα αποκεφαλισμένα σώματα 4 ανδρών που είχαν απαχθεί όπως δήλωσαν οι αρχές ασφαλείας. Οι ίδιες υπηρεσίες δήλωσαν στο al arabiya ότι οι ισλαμιστές τους σκότωσαν διότι τους υποπτεύονταν ότι συνεργάζονταν με τον αιγυπτιακό στρατό που επιβλέπει την περιοχή.Δολοφονήθηκαν 2 ημέρες πριν.Το Β Σινά έχει μετατραπεί σε οχυρό ισλμαστικών οργανώσεων εδώ και 1 χρόνο ενώ πρόσφατα μοίρασαν και φυλλάδια σε όλη την περιοχή απειλώντας ότι θα σκοτώσουν οποιονδήποτε συνεργασθεί με τον αιγυπτιακό στρατό. AInat

 Ένα σοκαριστικό βίντεο αποκαλύπτει τη δημόσια εκτέλεση ενός αιγύπτιου σε ποδοσφαιρικό στάδιο της Λιβύης από ισλαμιστές που κραδαίνουν τη γνωστή μαύρη σημαία.

 Η εκτέλεση έγινε στην πόλη Derna παραθαλάσσια πόλη της Μεσογείου η οποία έχει τεθεί υπό τον έλεγχο της εξτρεμιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Συμβούλιο της Σούρα Νεότητας.Η συγκεκριμένη οργάνωση που σχετίζεται με την Al-Qaïda ανάρτησε το βίντεο όπου εμφανίζεται το θύμα ο Mohamed Ahmed Mohamed να εξαναγκάζεται να γονατίσει πριν δεχθεί τα πυρά στο κεφάλι από τους δημίους του.Το πρόχειρο κατηγορητήριο που αναγνώσθηκε πριν την εκτέλεση ανέφερε ότι ενέχεται στην δολοφονία λίβυου του Khalid al-Dirsi. Σύμφωνα με τη Διεθνή Αμνηστία η εκτέλεση πραγματοποιήθηκε στις 19 Αυγούστου.

 «Αυτή η παράνομη δολοφονία προξενεί μεγάλους φόβους για τους απλούς λίβυους που σε κάποια μέρη της χώρας βρίσκονται μεταξύ ανάλγητων οργανώσεων και ενός κράτους ανύπαρκτου » δήλωσε ο αναπληρωτής διευθυντής της Διεθνούς Αμνηστίας για Μ Ανατολή και Β.Αφρική ο Hassiba Hadj Sahraoui. «Αυτή είναι μια παράνομη ενέργεια εκδικητικής αγριότητας και όχι δικαιοσύνης “. Η διεθνής Αμνηστία πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει παρουσία αστυνομίας ή κανονικού στρατού στην Derna μετά από το 2011. (egyptianstreets 23.08.14)

 dimpenews

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ