Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

ΕΠΕΣΕ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΟΡΟΣΕΝΚΟ (BINTEO)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 
835641-620x400

Πορφύρης Δ /Σταφυλά Π

 Στην παρουσία του όλα καταρρέουν, παιδικοί σταθμοί, πολυκατοικίες,νοσοκομεία, μουσεία, στρατιώτες, πολίτες και πρόσφατα και ο γιος του. Ο 13χρονος γιος του Ποροσένκο, Michael αισθάνθηκε αδιαθεσία και τελικά έχασε τις αισθήσεις του. Σωριάστηκε κατά την διάρκεια ακολουθίας για την επέτειο της Ημέρας της Σημαίας. Το επεισόδιο συνέβη στις 23 Αυγούστου στον καθεδρικό της Αγίας Σοφίας στο Κιέβο.

Ο Ποροσένκο ο αιμοσταγής δικτάτορας της Ουκρανίας που ευθύνεται για τον θάνατο χιλιάδων πολιτών στην Αν. Ουκρανία προσήλθε ως καλός φαρισαίος να προσευχηθεί για την ημέρα της επετείου της ουκρανικής σημαίας συνοδευόμενος από τη γυναίκα του Μαρίνα και τα παιδιά του. Ο έντιμος οικογενειάρχης που έκλεισε χιλιάδες σπίτια ουκρανών (στέλνοντας τα παιδιά τους στο μέτωπο) ή ρωσόφωνων.

Παρόντες και οι διατελέσαντες πρόεδροι της Ουκρανίας Leonid Kravtchouk, Leonid Koutchma και Viktor Iouchtchenko. Το παιδί αφού στροβιλίστηκε έπεσε πάνω στον τ.πρόεδρο Viktor Iouchtchenko. Απομακρύνθηκε από το ναό, του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επανήλθε στον καθεδρικό. (ruposters, Life news 23/08/14).

Στις 7 Ιουνίου κατά την ανάληψη των καθηκόντων του και καθώς επιθεωρούσε στρατιωτικό άγημα στο προαύλιο της Verkhovna Rada (του ουκρανικού κοινοβουλίου) ένας στρατιώτης είχε και τότε απωλέσει τις αισθήσεις του και είχε σωριαστεί μαζί με το όπλο του. karaul_ustalΤο περιστατικό το υπενθυμίζει με νόημα το Life news παρουσιάζοντας το σημερινό συμβάν.[youtube https://www.youtube.com/watch?v=kZCFVI4XHKA&w=500&h=315]

Και ενώ ο πρόεδρος θρήσκευε στο Κιέβο οι ορδές του και τα παραστρατιωτικά του τάγματα βάλουν κατά γυναικείας ορθόδοξης μονής στο μαρτυρικό Ilovaysk στην περιοχή του Ντονέτσκ καταγγέλουν άνδρες της πολιτοφυλακής στο ria novosti .Έριξαν 12 οβίδες σε μια νύχτα εναντίον του αλλά δεν το έπληξαν. (segodnia.ru)

 dimpenews

ΔΗΜΟΦΙΛΗ