ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΒΓΗΚΑΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

IMG_3369.JPGΣεπτέμβρης 2014 στην Ελλάδα της κρίσης, της ΦΤΩΧΕΙΑΣ, της ΑΝΕΡΓΙΑΣ, της ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, στην Ελλάδα που θα αντιμετωπίσει ακόμα έναν χειμώνα χωρίς δυνατότητα θέρμανσης (κάποιοι λίγοι θα ζεσταθούν και φέτος).
Αδέλφια, έχετε σκεφτεί ΠΟΥ πάμε;
Η καλύτερα, για να ακριβολογήσω, ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ αυτοί οι επικίνδυνοι, οι πουλημένοι, που θέλουν να λέγονται κυβέρνηση;
ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ των ξένων, που αφού ξεπουλήσουν και το τελευταίο κομμάτι
Ελληνικής Γης, θα μας πουλήσουν και εμάς στα σκλαβοπάζαρα των αφεντικών τους. Για να μη χάσουν τις καρέκλες τους κατέστρεψαν όλη τη χώρα. Εμάς, μας αντιμετωπίζουν σαν τους αφελείς που θα πιστέψουν την κάθε ψευτιά που θα μας πουν, μας έχουν άλλωστε «σίγουρους», πως θα τους ψηφίσουμε ξανά και ξανά όπως στο παρελθόν…..
Θυμάστε το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», το επαναλαμβανόμενο και καταχειροκροτούμενο από τους βουλευτές της κυβέρνησης ΤΟΤΕ ;
Μη βιάζεστε, η ΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ είναι και τώρα.
Πως είπατε;
Για προσέξτε πιο καλά.
Τα ΙΔΙΑ πρόσωπα, οι ΙΔΙΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ απλά τώρα πιο «ενισχυμένοι», πιο παρδαλοί, με δυο χρώματα, αυτά που τον τελευταίο μισό αιώνα κατέστρεψαν την Ελλάδα.
Μετά το Λεφτά υπάρχουν λοιπόν, σαν σε συνέχεια «ανάπτυξης και επιτυχίας», ήρθε το «Βγήκαμε στις αγορές», και όλα τα άλλα, περί «τροχιάς ανάπτυξης», και λοιπών επιτευγμάτων της χώρας, έτσι για να μην ξυπνήσουμε εμείς τα κορόιδα και τους πάρει και τους σηκώσει.
ΟΛΟΙ οι ξένοι μας «συγχαίρουν» για όσα πετυχαμε, μας χτυπούν τη πλάτη φιλικά, και στη συνέχεια μας πατούν το λαιμό γιατί πρέπει να συμμορφωθούμε με τις αποφάσεις τους, να γίνουμε ΔΟΥΛΟΙ στον τόπο μας.
Είναι ολοφάνερο, και ας λένε ότι μπούρδα τους κατέβει οι «κυβερνώντες», που θα έρθουν και στη Θεσσαλονίκη να μας φλομώσουν για άλλη μια φορά με ΛΟΓΙΑ, ΔΑΚΡΥΑ, και ΘΑ.
Λόγια, σαν και αυτά που ειπώθηκαν πρόσφατα μεταξύ τους….
«Ως τον πιο ύπουλο και σκληρό εχθρό της κοινωνίας, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός, Αντ. Σαμαράς την ανεργία, μιλώντας κατά τη διάρκεια της σύσκεψης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης στο Μέγαρο Μαξίμου.»
Είναι το λιγότερο ΤΡΑΓΙΚΟ, να μιλούν για την ΑΝΕΡΓΙΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, να μιλούν για ΑΝΕΡΓΙΑ, ΟΛΟΙ εκείνοι που ευθύνονται για αυτήν, που την έφεραν στη χώρα, και τη βοηθούν να θεριέψει κι άλλο.
Αδέλφια, μας κοροϊδεύουν, και εμείς τους ακούμε και δεν κάνουμε τίποτα.
ΞΕΧΑΣΑΜΕ πολύ γρήγορα τους χιλιάδες συνέλληνες τους οποίους η κυβέρνηση πήρε στο λαιμό της, ξεχάσαμε πολύ γρήγορα ότι μας ΚΛΕΒΟΥΝ συστηματικά, ξεχάσαμε πως από νοικοκύρηδες, μας κατάντησαν ΔΟΥΛΟΥΣ.
ΟΛΑ αυτά, και πολλά άλλα τα ξεχάσαμε γιατί το «λεφτά υπάρχουν», και το «Βγήκαμε στις αγορές», μας έδωσαν ελπίδες.
Ελπίδες για ποιο πράγμα;
Το σκεφτήκατε αυτό;
Για ένα πράγμα μονό να είμαστε σίγουροι. Τα ΠΑΙΔΙΑ μας θα μας καταριούνται αύριο γιατί το μόνο που θα πάρουν από εμάς, είναι το ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ. Κατορθώσαμε με τις επιλογές μας να χρωστούν εκείνα, τα παιδια τους και τα εγγόνια τους.
Είμαστε άξιοι της τύχης μας.
Και τώρα, ας αλλάξουμε «πλευρό», να συνεχίσουμε το όνειρο που μας έβαλαν οι πολιτικοί να δούμε.
Βασίλης Τσούγκαρης
[email protected]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ