Ομιλία Βενιζέλου: Τι διαπιστώσαμε (και τι δεν διαπιστώνουν οι εισαγγελείς)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΟλύμπιοςΠαρακολουθήσαμε την ομιλία του Βενιζέλου, αφού και να μην ήθελες, όποιο site, εφημερίδα, κανάλι και άλλες ευαγείς ενημερωτικές πηγές την αναμετάδιδαν μανιωδώς. Μαζί με εμάς, εικάζω και οι εισαγγελείς και το υπόλοιπο δικαστικά σώμα.
Μια ομιλία, στην οποία ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έδωσε φόρα παρτίδα τα στοιχεία ενός ισχυρότατου κατηγορητηρίου, το οποίο σε οποιοδήποτε δημοκρατικό και νομίμως λειτουργών κράτος, θα είχε προκαλέσει αυτεπάγγελτα την δράση των εισαγγελέων, και την επείγουσα σύγκληση της βουλής.
Τι είπε, δήλωσε, παραδέχθηκε, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης;
— Διασφάλισα την ενότητα το 2007 μέσα σε συνθήκες τριτοκοσμικού φασισμού. (και ερωτώ με το φτωχό μου το μυαλό…αφού όλα τα πρόσωπα του κόμματος δεν έχουν αλλάξει έκτοτε, είτε έγινε και ο ίδιος μέρος του φασισμού που καταγγέλει, ή μας κοροϊδεύει)
— Αγωνίστηκα να αποφύγω το φλερτ με το ΔΝΤ το 2009 (άρα ΥΠΗΡΞΕ φλερτ ή αλλιώς μεθόδευση ή αλλιώς εξαπάτηση των πολιτών, κάτι που “προσπάθησε” να αποφύγει…..ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ θέλετε και άλλα στοιχεία για τις κλήσεις, από την επίσημη παραδοχή ενός αντιπροέδρου της κυβέρνησης;)
— Απέτρεψα την καταστροφή (;;) ενός δημοψηφίσματος με ερώτημα “ναι ή όχι στο ευρώ” (εξασφαλίζοντας τους τοκογλύφους, το ΔΝΤ, τους δανειστές, τη Μέρκελ κλπ).
Κλείνοντας, το τερμάτισε λέγοντας:
“Δεν έχω κάνει καριέρα χάρις στο ΠΑΣΟΚ, δεν κάνω καριέρα ως πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ”. (εδώ τα ερωτήματα είναι πολλαπλά, και μάλλον αυτονόητα…”Ως τι έχει κάνει καριέρα;”, “Από που απέκτησε περιουσία όταν από τότε που τον θυμόμαστε ασχολείται με τη πολιτική;”, “Βέβαια δεν ΜΠΟΡΟΥΣΕ να κάνει καριέρα χάρις στο ΠΑΣΟΚ σαν πρόεδρος του, για αυτό έγινε το δεκανίκι και το εξαπτέρυγο της Ν.Δ”…).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ