Μπουτάρης: Εχετε δει πρόεδρο με σκουλαρίκι και τατουάζ;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

152B1773D0798853F73D1C44F4108B73
 
Υπερβολικά χαρακτήρισε τα σενάρια που τον θέλουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης. «Είναι υπερβολή… Δεν κάνω για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Έχετε δει Πρόεδρο με τατουάζ; Δεν γίνεται! Ούτε με σκουλαρίκι, διότι δεν θα το βγάλω!», είπε σε

τηλεοπτικές του δηλώσεις.
«Κατά διαστήματα, έχω διάφορες κρούσεις για να ανακατευτώ στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά έχω ξεκαθαρίσει ότι αυτό αποκλείεται», είπε ακόμη αναφορικά με το ενδεχόμενο ανάμειξής του στην κεντρική πολιτική σκηνή.
«Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να είμαι ένας καλός δήμαρχος. Και για να είμαι καλός δήμαρχος δίνω ένα παράδειγμα για το πώς πρέπει να λειτουργούν οι δήμαρχοι. Η κίνηση (των πέντε δημάρχων της Κεντροαριστεράς) συνεχίζει, με τους “λευκούς” δημάρχους και εκτός Καμίνη-Ιωακειμίδη μετέχουν ο δήμαρχος Ηρακλείου, ο δήμαρχος Χανίων, ο δήμαρχος Λαμίας και πολλοί άλλοι, διότι το σκεπτικό μας είναι ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει επιτέλους να αποκτήσει την οντότητα που πραγματικά πρέπει να έχει. Διότι αυτή τη στιγμή σας διαβεβαιώ ότι τη δουλειά του δήμου θα έκανε καλύτερα ένας διορισμένος δήμαρχος, όπως παλιά οι νομάρχες, παρά ένας εκλεγμένος δήμαρχος», πρόσθεσε.
Οσον αφορά στην απουσία του από τη σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, σχολίασε: «Δεν είχα πρόσκληση, όπως και πέρυσι. Προφανώς, η κεντρική διοίκηση αισθάνεται ότι δεν χρειάζεται να ενημερώνεται για τέτοια πράγματα και αυτό είναι τεράστιο λάθος. Είδα τον Βενιζέλο χθες, επειδή πήγα στην εκδήλωση και του είπα ότι δεν θα καθίσω, γιατί είχαμε δημαιρεσίες και έπρεπε να φύγω».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ