“ΖΗΤΩ Ο ΚΕΜΑΛ”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«ΖΗΤΩ Ο ΚΕΜΑΛ»
Ιωάννης Δραγάτης
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας
Casus belli το άρθρο 2 του αντιρατσιστικού για την Τουρκία. Εμείς, λέει, έχουμε μια διαφορετική ανάγνωση της ιστορίας δεν κάναμε γενοκτονίες. Εσείς παραχαράσσετε την ιστορία.
Ζήτω ο Κεμάλ. (Αυτός δικαιολογημένα)
Μαρία Ρεπούση
Βουλευτής ΔΗΜ.ΑΡ
Θα καταψηφίσω το άρθρο 2 του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου. Οι αυτόχθονες λαοί της Μικράς Ασίας δεν υπέστησαν γενοκτονίες από την Κεμαλική Τουρκία. Οι Έλληνες είναι ένοχοι που παραχαράσσουν την ιστορία όχι ο Κεμάλ.
Ζήτω ο Κεμάλ.
ΣΥΡΙΖΑ
Κόμμα της ελληνικής αριστεράς και αξιωματική αντιπολίτευση στο κοινοβούλιο
Θα ψηφίσουμε ΠΑΡΩΝ στο άρθρο 2 του αντιρατσιστικού, γιατί η αριστεροσύνη που διαθέτουμε μας υπαγορεύει ότι οι αυτόχθονες λαοί της Μικράς Ασίας δεν υπέστησαν γενοκτόνα βια από τα τάγματα θανάτου του Κεμάλ. Άμα πιστεύαμε ότι υπήρξε γενοκτόνα βία θα ψηφίζαμε υπέρ. Αυτά τα θέματα στο ”αριστερό” φαντασιακό μας είναι εθνικιστικά άρα και εξοβελιστέα.
Ζήτω ο Κεμάλ.
Νέα Δημοκρατία
Κόμμα της ελληνικής δεξιάς και Κυβέρνηση
Μόνο μια μικρή ομάδα βουλευτών της αντέδρασε στο ενδεχόμενο στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο να μην συμπεριλαμβάνονται και οι γενοκτονίες που έχουν αναγνωριστεί από το ελληνικό κοινοβούλιο. Οι υπόλοιποι; Έχουν άγνοια επί του θέματος; Υιοθετούν τις θέσεις Ρεπούση – Ερντογάν; Και στις δυο περιπτώσεις,
Ζήτω ο Κεμάλ
Αρθρογραφία από διάφορα ”προοδευτικά” sites και εφημερίδες.
Εφημερίδα Αυγή κ.λπ.
Οι γενοκτονίες των ιστορικών αυτόχθονων λαών της Μικράς Ασίας ποτέ δεν υπήρξαν. Είναι ένας εθνικιστικός μύθος, που τον έπλασαν τα τελευταία τριάντα χρόνια σωβινιστές μέσα στο Πασόκ π.χ. ο κ. Χαραλαμπίδης, και τίποτα δεν έχει να προσφέρει στην συναδέλφωση και στη φιλία των λαών. Αυτό όμως που μπορεί να προσφέρει στη συναδέλφωση και τη φιλία των λαών είναι το μουσείο Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, και ο Σουλεϊμάν. (Ο Μεγαλοπρεπής)
Ζήτω ο Κεμάλ.
Και πάει κάπως έτσι λοιπόν. Μεγάλη μερίδα του πολιτικού κόσμου, οχι οι στημένοι εκπρόσωποι του βαθέος κράτους, είναι έρμαια στα γεωστρατηγικά παίγνια της Γείτονος. Είτε αυτό λέγεται αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, είτε Θράκη, Κύπρος. Τις περισσότερες φορές χωρίς καν να το θέλουν αναφωνούν..
Ζήτω ο Κεμάλ.
Ι.Κ.Δ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ