"Ομολογία" από το EFSF: Η εγκληματική συμμορία Παπανδρέου, κατέστρεψε οριστικά την Ευρώπη, με την συνέργεια της Γερμανίας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

wpid-20140915092710.jpgΈλεγε ο Στρως Καν στον Παπανδρέου κατά την διάρκεια των μυστικών συναντήσεων: “Μα είναι αδύνατον οι εταίροι να δεχθούν την εμπλοκή του ΔΝΤ σε χώρα – μέλος της ΕΕ”

“Μην σε ανησυχεί αυτό…” έλεγε με νόημα ο καταστροφέας. Σήμερα αποδεικνύεται δια στόματος Ρέγκλινγκ ότι ο Παπανδρέου έπαιξε το βρώμικο παιχνίδι των Γερμανών, κάτι που βέβαια αποδεικνύεται από τους αριθμούς. Οι Γερμανοί θησαύρισαν από την κρίση. Σώθηκαν κυριολεκτικά ελέω Παπανδρέου – ΔΝΤ. Η χώρα που το 2009 αντιμετώπισε πολλαπλάσια μείωση του ΑΕΠ σε σύγκριση με την “Χρεωκοπημένη” Ελλάδα, ενώ θα έπρεπε η ίδια να μπει σε επιτήρηση,

απλούστατα λήστεψε για ακόμα μία φορά Ελλάδα, Κύπρο και τον υπόλοιπο Νότο ώστε να διασωθεί. Μία πρωτοφανής επίδειξη του γερμανικού εθνικοσοσιαλισμού, όπου αντί για στούκας χρησιμοποίησε διεφθαρμένους πολιτικούς.

«Το ΔΝΤ δεν θα φύγει ούτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε και από το ελληνικό πρόγραμμα, το οποίο στο ευρωπαϊκό του σκέλος λήγει στα τέλη του 2014, ακόμα και χωρίς να εκταμιευθούν τα χρήματα της τελευταίας δόσης, τα οποία υπάρχει κίνδυνος να χαθούν» δήλωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (EFSF), Κλάους Ρέγκλινγκ, βάζοντας τέλος στα σενάρια που ήθελαν το ΔΝΤ να αποχωρεί από το ελληνικό πρόγραμμα και το ποσοστό του να αγοράζεται από τους εταίρους. Ο EFSF έχει ακόμα να διαθέσει 1,8 δις ευρώ προς την Ελλάδα, ενώ το παρόν πρόγραμμα στήριξης θα λήξει σίγουρα στα τέλη του 2014, ακόμη κι αν παραμείνουν αδιάθετα κεφάλαια.

Αυτό για όσους ήλπιζαν (ακόμα) σε πιθανή ειλικρίνεια εταίρων και ντόπιων πολιτικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ