Γερμανικό Κρυο ντους στο Πρωθυπουργό λίγες ώρες πριν δει την Μέρκελ ! #IceBucketChallenge

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

samarashellasforce.com
«Ικέτη» που «προστρέχει στο τελευταίο του αποκούμπι» χαρακτηρίζει τον πρωθυπουργό σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της συνάντησης του κ. Σαμαρά με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ την προσεχή Τρίτη στο Βερολίνο.
«Ως ικέτης κατευθύνεται ο κ. Σαμαράς στην κ. Μέρκελ προσβλέποντας στην επιείκειά της. Απομονωμένος πολιτικά προστρέχει στο τελευταίο του αποκούμπι, αφού προηγουμένως έχει καταστήσει σαφές μέσω του Υπουργού Οικονομικών πως η μεν διαγραφή του χρέους δεν αποτελεί επιλογή, η δε χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής συνιστά αμαρτία» αναφέρεται χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Δεν πρόκειται να ληφθούν αποφάσεις για το ελληνικό χρέος στη συνάντηση της γερμανίδας καγκελαρίου με τον έλληνα πρωθυπουργό !!
Η συνάντηση της Άνγκελα Μέρκελ με τον Αντώνη Σαμαρά, την ερχόμενη Τρίτη στο Βερολίνο, εντάσσεται στις «εντατικές και συχνές επαφές» μεταξύ της γερμανικής και της ελληνικής κυβέρνησης, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας Στέφεν Ζάιμπερτ.
Ερωτηθείς εάν στην ατζέντα των συνομιλιών περιλαμβάνεται το ζήτημα του ελληνικού χρέους, ο κ. Ζάιμπερτ τόνισε ότι «δεν εκκρεμούν αποφάσεις» σε αυτή την συνάντηση, η οποία, όπως είπε, είναι μία διμερής συνάντηση.
«Όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο και όχι σε διμερές» πρόσθεσε.
Αντικείμενο θα είναι, όπως κάθε φορά -συνέχισε ο γερμανός εκπρόσωπος- η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, για την οποία «ο κ. Σαμαράς σίγουρα θα κάνει μια παρουσίαση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ