Οι ισλαμοφασίστες της ISIS αποκεφάλισαν τον Βρετανό όμηρο Άλαν Χένινγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

αποκεφαλισμοςΤο Ισλαμικό Κράτος δημοσιοποίησε σήμερα ένα νέο βίντεο στο οποίο παρουσιάζεται ο αποκεφαλισμός του βρετανού εργαζόμενου σε οργάνωση αρωγής Άλαν Χένινγκ σε αντίποινα για τα βρετανικά πλήγματα εναντίον θέσεων της οργάνωσης, όπως ανακοίνωσε σήμερα το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστότοπων (SITE).

Το βίντεο, που διαρκεί 1 λεπτό και 11 δευτερόλεπτα και έχει τίτλο «Ακόμη ένα μήνυμα προς την Αμερική και τους συμμάχους της», αρχικά δείχνει τον Χένινγκ να συστήνεται.

Στη συνέχεια ο βρετανός όμηρος λέει: «εξαιτίας της απόφασης του κοινοβουλίου μας να επιτεθεί εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, εγώ, ως μέλος του βρετανικού κοινού, θα πληρώσω τώρα το τίμημα της απόφασης αυτής», επισημαίνει το SITE.

Στο τέλος του βίντεο εμφανίζεται άλλος ένας όμηρος του Ισλαμικού Κράτους, ένας αμερικανός που ονοματίζεται ως Πίτερ Κέσινγκ (Peter Kassig). Παράλληλα ο μασκοφόρος άνδρας ακούγεται στο τέλος του βίντεο να λέει απευθυνόμενος στον πρόεδρο των ΗΠΑ: Ομπάμα ξεκίνησες τους εναέριους βομβαρδισμούς στη Συρία που συνεχίζουν να χτυπάνε τους ανθρώπους μας, οπότε είναι δίκαιο να χτυπήσουμε τους δικούς σου ανθρώπους».

https://www.youtube.com/watch?v=ZQ1Q47j5prs

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ